Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Mit tegyek ezzel a "barátságga...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek ezzel a "barátsággal"?! Többi lent.

Figyelt kérdés

Mindketten lányok vagyunk, és 18-19 évesek. Neki a mottója féle, hogy "Aminek akkor kell megtörténnie, az meg is történik.", vagyis valami ilyesmi. Na és mi együtt voltunk pár hónapja, de csak csók volt (közel fél éve), de megbeszéltük, hogy barátok maradunk. (sikerül is)

Csak azaz egy baj van ezzel, hogy engem ez a lány fel tud izgatni eléggé (és élvezi is, mert tudja, hogy így hat rám olykor).

És találkozni fogunk pár hét múlva. Pont ő hozta fel ezt, amikor legutóbb videóchatben felizgatott (:D), hogy ő meg itt lesz előttem, amikor ilyen állapotba hoz (tehát a mottója itt lép életbe)..

Most hogy ebből mit is akartam kihozni azt ne kérdezzétek, de ennyi biztos, hogy én már előre "félek", hogy mi lesz köztünk (amit talán ő nem is akar, de én annál inkább :D, bár ha ő nem tudja magát megállítani, akkor akarja)

Előre is köszönöm a válaszokat, hiszen kicsit össze vagyok zavarodva ebben.

2021. szept. 5. 19:12
1 2
 1/20 A kérdező kommentje:
Hoppá... véleten úgy írtam, hogy "mindketten lányok vagyunk"... Azt nem akartam, elnézést. xd (tudom milyen kategóriába írtam ki)
2021. szept. 5. 19:14
 2/20 anonim ***** válasza:
94%

(sikerül is)??

barátság extrákkal. Nem gond, amíg valamelyikőtöknél kopogtat a szerelem. Aztán se barátság se szex.

2021. szept. 5. 19:17
 3/20 anonim ***** válasza:
73%
OFF: na ez az a történet ami baromi izgalmas és érdekes. ilyet szeretnék egyszer én is átélni. barátnők vagytok és még is folyamatosan felizgat és célozgat. aztán mikor eljön az idő és már mindketten vágytok egymásra megtörténik. basszus, igazi tini szerelem :D ha az életem végén járok ilyen történetekkel akarok én is gazdagabb lenni. :D sok sikert neked kérdező! bocsi az offért. privit nem kérek, fiú vagyok.
2021. szept. 5. 19:32
 4/20 anonim ***** válasza:
85%

A 3-astól kérdezem hogy ez akkor is ennyire izgi lenne ha 2 fiú lenne? :DD

Vagy csak a leszbikus felállás tetszik ennyire?

2021. szept. 5. 19:43
 5/20 anonim ***** válasza:
92%

Egyetlen tanácsom van: Ne félj attól, amire vágysz. És akkor minden rendben lesz. :)

Nem vagyok lány, de pszichológus igen.

2021. szept. 5. 19:50
 6/20 anonim ***** válasza:
85%
#4 akkor is :)
2021. szept. 5. 19:52
 7/20 anonim ***** válasza:
100%

+off sorryy de muszáj nekem is kiirnom magamból...Évek óta arról álmodok hogy egy ilyen barátnőm legyen. Akivel tényleg nagyon jó barátnők vagyunk de néha felizgatjuk egymást aztán meg .... és erről senki nem tud csak mi, és semmi komolyabb érzelem csak élvezni egymást. Gyakorlatilag egy álom barátság extrákkal lenne.

22 éves vagyok most remélem el jön egyszer ez a barátnő az életembe 😭❤️ bocsi az offért, mázlista vagy, csak élvezd az egészet 🥺 pfú de irigy vagyok!!!😂

2021. szept. 6. 17:13
 8/20 anonim ***** válasza:
100%
Én is offolok bocsi, de én is álmodok ilyenről tényleg szerencsés vagy
2021. szept. 7. 06:47
 9/20 anonim ***** válasza:
31%
Háát aki szeretne ilyet nekem azért irhaat ❤️
2021. szept. 7. 06:49
 10/20 anonim ***** válasza:
33%
Írnék, de fiú vagyok XD #3 voltam
2021. szept. 7. 07:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!