Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Hogy rázzal le a srácokat...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy rázzal le a srácokat magamról?

Figyelt kérdés
Nem szeretném ha tudnák hogy leszbikus vagyok.És jelenleg akármennyire elutasítom,távol tartom magamtol amennyire csak lehet,nyomul és nem hagy békén.

2021. szept. 4. 21:04
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
20%

Hányszor mondjam már hogy nem kérek privátot senkitől???

Mit nem lehet ezen megérteni????

2021. szept. 5. 09:28
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
A nem az esetem az leértékelő. De ha komoly kapcsolatban vagy, érzelmileg is elköteleződve - azt el kell fogadnia. Inkább azt mondd.
2021. szept. 5. 13:15
 13/18 anonim ***** válasza:
No,beszéltél vele?
2021. szept. 7. 15:59
 14/18 A kérdező kommentje:
Beszéltem igen.De nem fogja fel
2021. szept. 7. 19:29
 15/18 anonim ***** válasza:
100%

Hogy próbáltad elmagyarázni?

Akàr utalhatsz is rá,de úgy hogy ha el akarja mondani valakinek akkor simán csak le tudd tagadni,hátha azt megérti...

2021. szept. 7. 20:45
 16/18 anonim ***** válasza:
71%
Lehet, hogy én létezek nagyon más világban, de én annak ellenére is szoktam pasikat úgy lerázni, hogy azt mondom leszbikos vagyok, hogy nem vagyok. Ez az ultimate menekülő utam.
2021. szept. 9. 13:53
 17/18 anonim ***** válasza:
0%
Utolsó te nem más világban létezel,csak bunkó vagy...
2021. szept. 9. 15:09
 18/18 anonim ***** válasza:
Azóta mennyit változott a helyzet, kérdező? Még mindig nyomul és nem hagy békén?
2021. okt. 24. 03:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!