Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy rázzal le a srácokat magamról?
En egy hónapja elmondtam a munkahelyen hogy leszbikus vagyok. Volt pár pasi aki nyomult.
Azóta többen és rámenősebben nyomulnak. Nem értem mit gondolnak. Azt hiszik hogy attól rájuk fogok gerjedni? 20N
A mai férfiak legtöbbje ennyire nyomul, már nem tudnak normálisan udvarolni szépen megszólítani egy nőt mint régen, az a korszak már elmúlt, ma már egyre durvábban közelítenek felénk és az a legszomorítóbb hogy azt hiszik hogy a farkukkal meg tudnak minket hódítani...
Hát nem!
24N
1,epp ismerkedem mar valakivel bocsi
2, nem fer bele az ismerkedes, kapcsolat az eletembe
3, nem vagy az esetem
Szerintem is beszélj vele és mondd meg neki hogy nem az eseted.
Az hogy más tetszik nem jó mert max elodázza a problémát de fél év múlva úgyis jönni fog megint.
Az undorító viselkedés hülyeség mert a pasikat ez nem tantoeitja el másrészt téged fognak hülyékkel nézni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!