Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Én is leszbikus vagyok csak...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Én is leszbikus vagyok csak eddig elnyomtam?

Figyelt kérdés
Az utóbbi időben nagyon ossze vagyok zavarodva minden téren. Volt 3 baratom már de csak rovid ideig mert semmi vonzalom nem volt tolem felejuk. A csók sem váltott ki semmit, a szex sem volt jo mindig azt vartam h legyen mar vege. Sokszor megneztem a nőket stb. De nem tudom h azért mert hogy en csúnya vagyok es o milyen szep. Vagy mert ok erdekelnek. Volt akinek irtam hogy milyen gyönyörű. Nem tudom hogy lehettem e mindvégig leszbikus csak a szuleim nyomasara elnyomtam. Nem tudom hogyan deritsem ki hogy leszbikus vagyok-e. Mert hat egy leszbikus nonek az erzeseivel sem szeretnek játszani.
2021. aug. 20. 02:27
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Ennyi információból ezt lehetetlen megmondani.

Akkor vagy leszbikus, ha a lányokhoz vonzódsz szexuálisan és érzelmileg, tehát lányokkal akarsz párkapcsolatot létesíteni és szexuális életet élni. Az, hogy megnézed a nőket, önmagában nem jelenti, hogy leszbikus lennél, minden hetero nő megnézi a szép nőket, csak úgy, mint a leszbikusok vagy a férfiak.

Önmagában az sem jelent semmit, hogy a barátaidhoz nem vonzódtál és hogy nem volt jó a szex...miért jártál ezekkel a fiúkkal ha nem vonzódtál hozzájuk? Ennél is fontosabb kérdés az, hogy láttál-e már valaha olyan férfit, akihez vonzódtál, el tudod-e képzelni, hogy majd összeházasodj egy férfival, szoktál-e arról fantáziálni, hogy férfiakkal szexelsz stb. Ha igen, akkor nem vagy leszbikus.

2021. aug. 20. 03:17
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
*azt akartam írni, hogy csak NEM úgy, mint a leszbikusok és a férfiak :D
2021. aug. 20. 03:19
 3/7 A kérdező kommentje:
Őszintén nem szoktam fantazialni ilyenekrol. Hazassagot nem tervezek. Sot a "herceg" dologban nem hiszek. Viszont valahogy az vonz a fejemben hogy lannyal csokolozzak. Nem tudom h csak puszta kíváncsiság miatt vagy tényleg ez vonz
2021. aug. 20. 04:08
 4/7 anonim ***** válasza:
91%
Akkor inkább aszexuális vagy. Egy igazi leszbi nem hinném, hogy 3 fiúval is párkapcsolatra lép, ellenben fantáziálni szokott szexről nőkkel.
2021. aug. 20. 05:56
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

#1 jól leírta.

A puding próbája pedig, hogy megeszik.

Írod, nem akarsz más érzéseivel játszani. Ez dicséretes.

Lánnyal való csókolozás vonz.

A szüleid terhét le kell venned magadról.

Először is magadban kell rendet tenni.

Elfogadni, hogy normális dolog -és nem megijedni!- ha azt veszed észre testileg, lelkileg vonzódsz egy lányhoz.

Éld az életet. Nem lehet kampányolni evvel.

Ne feszülj rá, hogy minden áron meg tudd magadról.

Ha közelíteni fog egy lány/nő úgyis megfogod érezni leszbi, bi, vagy hetero vagy.

2021. aug. 20. 07:15
 6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.
2021. aug. 20. 07:54
 7/7 anonim ***** válasza:
62%
Az én barátnőm szeretne egy harmadikat szexhez, méghozzá egy lányt. Nem hinném, hogy leszbikus lenne, csak vannak sz.vágyai, és ki akarja próbálni. Én meg engedem neki. ;)
2021. aug. 24. 19:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!