Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan coming outoljak a homofob családomnak?
Fontos lenne tudni hány éves vagy. Elmondani sokféleképpen el lehet, hidd el, hogy nem ez a lényeg, hanem azt kezelni, ami utána jön. Főleg, ha várhatóan negatív lesz a végkifejlet.
Függsz még bármilyen szinten anyukádtól?
Én sem mondtam még el, de két év múlva koliba megyek és onnantól már nem lehetek hajléktalan így akkor tervezem elmondani vagy akkor amikor barátnőm lesz, mert sokkal jobban hangzik hogy
Anya, apa barátnőm van vagy Anya, apa leszbikus vagyok.
Szerinted melyik hangzik jobban? Szerintem a barátnőm van mert akkor már úgy sem tehet ellene. Szóval úgy tervezem majd ha barátnőm lesz elmondom. Addig nem szükséges tudnia róla bár imádom hogy mindig arról beszélnek hogy majd ha férjem lesz... Nahh ilyenkor elrohogom magam, mivel biztos vagyok benne hogy nem lesz férjem csak ők még nem tudják.
Nem tartozik a szülőre a gyerek szexuális szokása.
Mért kell hogy tudja mindenki. Éld az életed ahogy akarod és nem kell hivalkodni vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!