Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Miért lehet ez? Én érzem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért lehet ez? Én érzem rosszúl? Mi a megoldás ilyenre?

Figyelt kérdés

Barátnőmnek felvetettem h töltsünk el nálam egy egész napot.

Jöttek úgy mond a kifogások ( egésznap nem mert ezt és ezt kell csinálnia) Meg nem tudja hogy fog melozni. Akkor fel vetettem h sétáljunk a Dunaparton. Erre elkezdi olyan hely kell ahol eltud menni wcre.Ugy volt h szombaton talákpzunk majd az nap ír h rakjuk át mert otthon takaritania kell stb. Pénteken nem tudta volna ezt előre mondani. Arra meg az volt a válasza nem tudta h mit fog csinálni szombaton. Én ugy érzem nem igazán akarja ezt a kapcsit. Bármit fel hozok mindig van valami.

2021. aug. 15. 11:39
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Tulsok a kifogas
2021. aug. 15. 11:43
 2/8 anonim ***** válasza:
92%
Nem jó jel, nem akar veled találkozni. Párom is eljátszotta ezt, utána meg hiányoztam neki, de már én nem találkoztam vele, mert haragudtam rá. Ha még nem vagytok egy pár akkor ez felejtős ez a kapcsolat.
2021. aug. 15. 11:59
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Talán többet látsz a jelen kapcsolatban (vagy beleképzelsz), mint amennyi ténylegesen van benne
2021. aug. 15. 11:59
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem írod, hogy hány évesek vagytok, mióta vagytok együtt?
2021. aug. 15. 12:22
 5/8 anonim ***** válasza:

Menekülj. Még most menekülj. A tapasztalat beszél belőlem, nagyon szerelmes voltam egy lányba majd nagy nehezen kapcsolat lett belőle de ott is mentek az ő részéről a folyamatos kifogások. A végén már azt éreztem mindig mindent csak akkor csinálunk együtt ha neki kedve van hozzá ,amúgy meg semmi erőfeszítést nem tett kettőnk kapcsolatáért. De nem hibáztatom őt mert ehhez is kettő ember kell.

Mindenesetre addig menekülj amíg jobban bele nem mentek a kapcsolatba különben nagyon fog fájni .

26/L

2021. aug. 17. 20:17
 6/8 A kérdező kommentje:
Utolsó tipikus mint az én esetem. De már vége bemondta az unalmast. Hogy ő nem vonzodik hozzám. Hát nekem nem ez jött le. Inkább lusta mert utazni kell egy kicsit.Szoval....
2021. aug. 17. 21:35
 7/8 anonim ***** válasza:
Miért volt annyira fontos, hogy legyen wc? Hova valósi, mennyire volt messze?
2021. aug. 18. 11:44
 8/8 A kérdező kommentje:

Budapest csepeli volt.

Hát gondolom ha wcre kell mennie.

2021. aug. 18. 15:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!