Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Her vélemények?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Her vélemények?

Figyelt kérdés
Valaki próbált rajta már ismerkedni?Barátkozni is lehet?Nem próbáltam még de tervezem :)
2021. aug. 14. 20:35
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem kipróbálni mindenképpen érdemes. Nekem jobban tetszik, mint a tinder. Barátkozni is lehet rajta, be lehet állítani, hogy te mit keresel
2021. aug. 14. 21:37
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
A többi oldalon is be lehet állítani, hogy csak barátkoznék, de mégsem olyanok írnak... Én ezért léptem ki mindenhonnan. De ha azt mondjátok, hogy ezen tényleg lehet barátot is találni, akkor lehet én is kipróbálom :D
2021. aug. 15. 11:10
 3/5 anonim ***** válasza:
Nekem valahogy nem volt ott szimpatikus senki, le is töröltem magam. A tinder jobban bejött. Párt ott se találtam mondjuk.😂
2021. aug. 15. 21:03
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Nekem nagyon kevés embert jelenített meg a közelben,konkrétan utána másik országból pakolta inkább be,de majd lassan más helyen leszek,ott is megpróbálom:D Így viszont nyilván negatív tapasztalatom van vele. Fővárosiaknak biztos jobb ezen az appon,mert többen lehetnek.
2021. aug. 16. 02:40
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Én Budapesten használom és azért itt vannak fent, lehet kevesebben, mint a tinderen, de kevesebb a kamu is. Persze ez sem tökéletes app, de érdemes kipróbálni és akkor egyre többen is lesznek fent rajta :)
2021. aug. 16. 17:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!