Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Mi lehet a valós ok?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi lehet a valós ok?

Figyelt kérdés

Felbukant egy régi exem.

Elősszőr névnapomkor írtám majd most nem rég. Kérdeztem mi a valós oka. Hiányzom neki de eddig nem mert rám írni. Igazából egyszer csak vége lett a kapcsolatunknak.

Akkor eléggé bunkó időszakát élte.

Meg ugye ő Komlon lakik én Bp .

Így a távolság is elég nagy.

Egyszer azt mondja van valakije majd még sincs. Nem tudom mi valós és mi nem.

2021. aug. 4. 08:41
 1/3 anonim ***** válasza:
92%
Az embert ki lehet emelni Komlóról, de Komlót az emberből soha.
2021. aug. 4. 08:42
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

😂😂😂😂 Azért ez a válasz jó volt!

Igazából több ok lehet:

1.barákozni akar,mert megszólalt a lelkiismerete a bunkó időszaka miatt

2.hiányzol neki,de csak szexuális irányú beszélgetést akar,mert untatja az,akivel épp ismerkedik (tehát kell neki a figyelem)

3.unalmában kíváncsi,hogy neked is hiányzik-e

4.esetleg újra azt a kapcsolatot akarja,valami tüzet remél

Szerintem beszélgess vele,de ne kezdj érzelmileg kötődni,inkább próbáld megtudni,hogy akkor mégis van-e célja,vagy csak simán beszélgetne

2021. aug. 4. 10:05
 3/3 A kérdező kommentje:
Próbáltam és beszélgetek vele de nem add egy értelmű válaszokat. Flőrtőlget velem. Multkor nem írtam neki és este elköszönt nem írtál ma remélem jól vagy jó éjszakát stb.
2021. aug. 4. 10:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!