Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy kell elképzelni egy (leszbikus) Facebook csoportban történő ismerkedést?
Belépek, aztán random ráírok emberekre, akiknek tetszik a profilképe, adatlapja? 🤔 Meg várom, hogy rám írjon, akinek én tetszem? 🤔
Vagy kiírnak magukról bemutatkozó szöveget az emberek, mint az albérletes csoportban, és lehet jelentkezni?😆
Én mikor beléptem ilyen csopikba,akkor rám írtak. De nyilván olyanok akik nekem nagyon nem. De a legtöbb valóban 3-ashoz keres lányt..
Fb csopikban erősen szűrik a profilokat,szóval kamus férfi nem igazán van benne.
Írhatsz bemutatkozót is, biztos lesz aki ír :)
"Fb csopikban erősen szűrik a profilokat,szóval kamus férfi nem igazán van benne."
Ezt meg tudom cáfolni, hiszen nem is 1 olyan fb csoporttal találkoztam már, ahol magasról tesznek rá és mégis beengedik a kép nélküli, kamu névvel ellátott profilokat és olyan tagok is vannak bent, akik szándékosan provokálnak, trollkodnak, de mégse csapják ki őket.
Sajnos ez az igazság.
Utolsó én eddig olyan csopikban voltam ahol szűrték :)
Nyilván mivel rengeteg csoport van, van ahol leszarják, de szerencsére én jókat fogtam ki :)
Pedig amúgy jó lenne ha mindenhol szűrnének!
Itt is lehet ismerkedni, amíg nem törlik. Szívesen beszélgetnék, írj nyugodtan.
Szeretek a hétköznapi dolgokon túl értelmes beszélgetéseket folytatni, érdekelnek a művészetek, az utazás, a természet, nyitott vagyok új dolgokat kipróbálni. Foglalkozás szerint közgazdász, 23 éves, nőies és a szintén nőies lányokat kedvelem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!