Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kiírjátok facebookra kapcsolati állapothoz az illető személy nevét, amennyiben ő veletek egynemű?
És miért? :)
Főleg olyanok válaszai érdekelnének, akik ha velük ellenkező nemű személy lenne a párjuk, akkor biztosan kiírnák, tehát ahol ez az egy befolyásoló dolog lenne, nem az, hogy eleve utálja a közösségi oldalakat, soha semmit nem ír ki magáról, stb.
Köszi :)
Bár hetero vagyok, de nem hinném, hogy letagadnám, ha női párom lenne. Ha dugdosom ország-világ előtt, mi értelme lenne vele lennem? Nyilván nem dugdosnám mindenki orra alá, hogy “némmá, leszbi vagyok!”, de ha rákérdeznek elmondanám, hogy jah, leszbikus vagyok, és ő a párom.
26/N
Nem írom ki
Nem publikus a kapcsolati állapotom.a környezetemben aki fontos,tud róla de nem hiszem hogy bárkit érdekelne amúgy se
Az tökre a saját és a partner stàtuszán múlik. Természetesen a legrosszabb ellenségemet se rúgdosnám ki a szekrényből mert ez életveszélyes és ezzel nem játszunk.
Ha a barátnőmmel úgy döntünk, hogy vállaljuk akkor simán.
Ugyan facebookon nem vagyok fenn, de pl instán van fenn több közös képünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!