Mi a véleményetek arról, ha egy személy a védtelen, kóbor állatok ellen uszító hozzászólást tesz fel a facebookra, majd hogy tisztára mossa magát egy állatvédelmi csoportot hoz létre? Többen bedőltek neki a lakóhelyemen, és én ezen kiakadtam.
Ebben mi az uszítás vagy a probléma?
Egy lézetö jelenséget ír le, és teljesen elfogadható módon meg akarja magát védeni az esetleges támadástól.
Nekem semmi bajom a kóbor kutyákkal.Szeretem a kutyákat. (Nekem van vagy 3 kutyám, abból kettőt örökbe fogadtam.) De vannak köztük, vadak, akik az emberre is rátámadhatnak vagy ép sétáltatod a saját házi kedvencedet és jön egy vagy több kóbor eb, aki ráveti magát a kis kedvencedre és szét tépi. Te ott abban a pillanatban nem tudsz semmit se csinálni, csak ordítasz, sikítasz meg rángatod a kutyád a pórázzal, de a kóbor ebeket nem fogod tudni leszedni róla. Vannak, olyan emberek, akik agresszióra nevelik a kutyájukat. Vagy nem is foglalkoznak az állattal, megveszik és onnantól kezdve nem foglalkoznak vele, sajnos! Ezzel a kiírással semmi baj nincsen. Csak a tapasztalatát írta le az illető.
22/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!