KezdƑoldal » SzexualitĂĄs » LeszbikussĂĄg » Bajban vagyok? 🙄 Holnap...

Figyelem! A SzexualitĂĄs kategĂłria kĂ©rdĂ©sei kizĂĄrĂłlag felnƑtt lĂĄtogatĂłinknak szĂłlnak!
Amennyiben mĂ©g nem vagy 18 Ă©ves, a böngĂ©szƑd Vissza gombja segĂ­tsĂ©gĂ©vel hagyd el az oldalt.

Bajban vagyok? 🙄 Holnap egyĂŒtt leszek valakivel aki rĂ©gĂłta tetszik nekem, de Ășgy tudja nem voltam mĂ©g senkivel, fƑleg nem fiĂșval. Ami hĂĄt nem egĂ©szen igaz. EgybƑl rĂĄ fog jönni Ă©s azonnal leppantint majd. Amit nagyon nem szeretnĂ©k.

Figyelt kérdés
2021. jĂșl. 31. 19:25
1 2 3
 21/26 A kĂ©rdezƑ kommentje:
Voltam mĂĄr mĂĄsokkal is többször Ă©s egybƑl le lehet vĂĄgni ha valakinek ez az elsƑ vagy sokadik. Ezt nem lehet letagadni.
2021. jĂșl. 31. 20:29
 22/26 anonim ***** vĂĄlasza:
100%

Elmondod neki azt hogy miĂ©rt nem mondtad el mint itt ahogy leĂ­rtad, szerintem teljesen Ă©rthetƑ az oka. Nem voltĂĄl korĂĄbban tisztĂĄban az Ă©rzĂ©seiddel az Ƒ irĂĄnyĂĄba, Ă©s ezĂ©rt nem mondtad el mert nem tudtad biztosan hogy kialakulhat-e valami, de közben mĂ©gis Ășgy Ă©rzed hogy ƑszintĂ©n elmondod hogy voltĂĄl mĂĄr fiĂșval. AztĂĄn mondod neki hogy minden reggel rĂĄ gondolsz mikor felĂ©bredsz Ă©s bĂ­zol benne hogy jĂł lesz a kapcsolatotok.

Én valahogy így oldanám meg a szitudat. Ne aggódj, ha kedvel nem lesz gond c:

2021. jĂșl. 31. 20:52
Hasznos szĂĄmodra ez a vĂĄlasz?
 23/26 anonim ***** vĂĄlasza:
86%
szerintem tĂșlreagĂĄlod a helyzetet (22-es voltam)
2021. jĂșl. 31. 20:54
 24/26 A kĂ©rdezƑ kommentje:
Lehet, hogy Ƒ is csak nevetni fog rajta mennyit örlƑdtem miatta.
2021. jĂșl. 31. 21:02
 25/26 anonim ***** vĂĄlasza:
100%

Velem volt olyan hogy próbåltam magyaråzni amit véletlen koråbban måsképp mondtam és ahogy magyaråztam nem is érdekelte mit mondok csak szåjon csókolt, erre azt mondja utåna, ez cuki ahogy hosszan beszélsz semmi gond.

ElƑtte kb Ă­gy Ă©reztem mint te Ă©s semmi rossz dolog nem lett belƑle.

De az ƑszintesĂ©g akkor is kell, hiĂĄba nem lett semmi rossz.

2021. jĂșl. 31. 21:17
 26/26 anonim ***** vĂĄlasza:
100%
Mi lett a vége a történetnek?
2021. aug. 1. 15:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabålyzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beållítåsok | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenƑ anyagok nem minƑsĂŒlnek szerkesztƑi tartalomnak, elƑzetes ellenƑrzĂ©sen nem esnek ĂĄt, az ĂŒzemeltetƑ vĂ©lemĂ©nyĂ©t nem tĂŒkrözik.
Ha kifogĂĄssal szeretne Ă©lni valamely tartalommal kapcsolatban, kĂ©rjĂŒk jelezze e-mailes elĂ©rhetƑsĂ©gĂŒnkön!