Amennyiben mĂ©g nem vagy 18 Ă©ves, a böngĂ©szĆd Vissza gombja segĂtsĂ©gĂ©vel hagyd el az oldalt.
Bajban vagyok? đ Holnap egyĂŒtt leszek valakivel aki rĂ©gĂłta tetszik nekem, de Ășgy tudja nem voltam mĂ©g senkivel, fĆleg nem fiĂșval. Ami hĂĄt nem egĂ©szen igaz. EgybĆl rĂĄ fog jönni Ă©s azonnal leppantint majd. Amit nagyon nem szeretnĂ©k.
Elmondod neki azt hogy miĂ©rt nem mondtad el mint itt ahogy leĂrtad, szerintem teljesen Ă©rthetĆ az oka. Nem voltĂĄl korĂĄbban tisztĂĄban az Ă©rzĂ©seiddel az Ć irĂĄnyĂĄba, Ă©s ezĂ©rt nem mondtad el mert nem tudtad biztosan hogy kialakulhat-e valami, de közben mĂ©gis Ășgy Ă©rzed hogy ĆszintĂ©n elmondod hogy voltĂĄl mĂĄr fiĂșval. AztĂĄn mondod neki hogy minden reggel rĂĄ gondolsz mikor felĂ©bredsz Ă©s bĂzol benne hogy jĂł lesz a kapcsolatotok.
Ăn valahogy Ăgy oldanĂĄm meg a szitudat. Ne aggĂłdj, ha kedvel nem lesz gond c:
Velem volt olyan hogy próbåltam magyaråzni amit véletlen koråbban måsképp mondtam és ahogy magyaråztam nem is érdekelte mit mondok csak szåjon csókolt, erre azt mondja utåna, ez cuki ahogy hosszan beszélsz semmi gond.
ElĆtte kb Ăgy Ă©reztem mint te Ă©s semmi rossz dolog nem lett belĆle.
De az ĆszintesĂ©g akkor is kell, hiĂĄba nem lett semmi rossz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | SzabĂĄlyzat | Jogi nyilatkozat | AdatvĂ©delem | Cookie beĂĄllĂtĂĄsok | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogĂĄssal szeretne Ă©lni valamely tartalommal kapcsolatban, kĂ©rjĂŒk jelezze e-mailes elĂ©rhetĆsĂ©gĂŒnkön!