Figyelem! A SzexualitĂĄs kategĂłria kĂ©rdĂ©sei kizĂĄrĂłlag felnĆtt lĂĄtogatĂłinknak szĂłlnak!
Amennyiben mĂ©g nem vagy 18 Ă©ves, a böngĂ©szĆd Vissza gombja segĂtsĂ©gĂ©vel hagyd el az oldalt.
Amennyiben mĂ©g nem vagy 18 Ă©ves, a böngĂ©szĆd Vissza gombja segĂtsĂ©gĂ©vel hagyd el az oldalt.
Bajban vagyok? đ Holnap egyĂŒtt leszek valakivel aki rĂ©gĂłta tetszik nekem, de Ășgy tudja nem voltam mĂ©g senkivel, fĆleg nem fiĂșval. Ami hĂĄt nem egĂ©szen igaz. EgybĆl rĂĄ fog jönni Ă©s azonnal leppantint majd. Amit nagyon nem szeretnĂ©k.
Figyelt kérdés
2021. jĂșl. 31. 19:25
1/26 anonim vĂĄlasza:
Ha ezt Ăgy kimondanĂĄ, hogy ezĂ©rt lenne vĂ©ge a tovĂĄbbi pĂĄrkapcsolati lehetĆsĂ©geiteknek, Ă©n nem bĂșsulnĂ©k utĂĄna a helyedben.
HĂĄny Ă©vesek vagytok?
2/26 anonim vĂĄlasza:
Az a te hibĂĄd, hogy nem bĂrsz megnyĂlni Ă©s ĆszintĂ©nek lenni azzal, akit szeretsz.
3/26 anonim vĂĄlasza:
MiĂ©rt nem voltĂĄl vele Ćszinte? :)
4/26 A kĂ©rdezĆ kommentje:
Mikor megismertem még az érzéseimmel sem voltam tisztåban.
2021. jĂșl. 31. 19:32
5/26 A kĂ©rdezĆ kommentje:
Meg akkor mĂ©g nekem Ć csak egy ĂĄtlagos lĂĄny volt
2021. jĂșl. 31. 19:33
6/26 A kĂ©rdezĆ kommentje:
Most meg Ășgy Ă©rzem hogy csak miatta kelek fel minden reggel
2021. jĂșl. 31. 19:34
7/26 anonim vĂĄlasza:
nem Ă©rtem ha fiĂș vagy, akkor honnan jönne rĂĄ hogy voltĂĄl mĂĄr valakivel elĆtte? haha
9/26 anonim vĂĄlasza:
Bajban. Ăn szemĂ©ly szerint azonnal otthagynĂĄlak a fenĂ©be, nem azĂ©rt, hogy voltĂĄl-e valakivel vagy nem, hanem mert hazudtĂĄl.
10/26 anonim vĂĄlasza:
Mire nem jĂł az ĆszintesĂ©g...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | SzabĂĄlyzat | Jogi nyilatkozat | AdatvĂ©delem | Cookie beĂĄllĂtĂĄsok | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenĆ anyagok nem minĆsĂŒlnek szerkesztĆi tartalomnak, elĆzetes ellenĆrzĂ©sen nem esnek ĂĄt, az ĂŒzemeltetĆ vĂ©lemĂ©nyĂ©t nem tĂŒkrözik.
Ha kifogĂĄssal szeretne Ă©lni valamely tartalommal kapcsolatban, kĂ©rjĂŒk jelezze e-mailes elĂ©rhetĆsĂ©gĂŒnkön!
Ha kifogĂĄssal szeretne Ă©lni valamely tartalommal kapcsolatban, kĂ©rjĂŒk jelezze e-mailes elĂ©rhetĆsĂ©gĂŒnkön!