Figyelem! A SzexualitĂĄs kategĂłria kĂ©rdĂ©sei kizĂĄrĂłlag felnĆtt lĂĄtogatĂłinknak szĂłlnak!
Amennyiben mĂ©g nem vagy 18 Ă©ves, a böngĂ©szĆd Vissza gombja segĂtsĂ©gĂ©vel hagyd el az oldalt.
Amennyiben mĂ©g nem vagy 18 Ă©ves, a böngĂ©szĆd Vissza gombja segĂtsĂ©gĂ©vel hagyd el az oldalt.
Bajban vagyok? đ Holnap egyĂŒtt leszek valakivel aki rĂ©gĂłta tetszik nekem, de Ășgy tudja nem voltam mĂ©g senkivel, fĆleg nem fiĂșval. Ami hĂĄt nem egĂ©szen igaz. EgybĆl rĂĄ fog jönni Ă©s azonnal leppantint majd. Amit nagyon nem szeretnĂ©k.
Figyelt kérdés
2021. jĂșl. 31. 19:25
11/26 anonim vĂĄlasza:
Igaz a régi mondås: a hazug embert hamarabb utolérik .....
12/26 A kĂ©rdezĆ kommentje:
Nem hazudtam, csak nem mondtam el az igazat, mert akkor mĂ©g nem Ă©reztem Ășgy, hogy neki errĆl tudnia kellene.
2021. jĂșl. 31. 19:59
13/26 anonim vĂĄlasza:
Javaslat: halaszd az egyĂŒttlĂ©tet, helyette holnap mondj el mindent ĆszintĂ©n
Ha måzlid van, megérti.
14/26 A kĂ©rdezĆ kommentje:
Ha tudom, hogy Ć lesz az aki elrabolja kicsi nyilvĂĄn mĂĄshogy alakult volna.
2021. jĂșl. 31. 20:00
15/26 A kĂ©rdezĆ kommentje:
Ahjjjjjj đ
2021. jĂșl. 31. 20:02
16/26 A kĂ©rdezĆ kommentje:
Ăs ha vĂĄrok amĂg kiderĂŒl? UtĂĄna csak nem pattan ki az ĂĄgybĂłl csak Ășgy
2021. jĂșl. 31. 20:04
17/26 anonim vĂĄlasza:
Ha nem akarod többet lĂĄtni, ez is egy lehetĆsĂ©g.
18/26 anonim vĂĄlasza:
Komolyan, te is érzed, hogy bajban vagy... akkor minek még mélyebbre måszni a trutyiban??
19/26 anonim vĂĄlasza:
Nem Úrtem, miÚrt jönne rå azonnal?
Max nincs szƱzhĂ rtyĂĄd nyilvĂĄn, de azzal sem "bizonyĂthatĂł" semmi, mert milliĂł mĂłdon elszakadhatott...
Ha csak a szex rĂ©szĂ©rĆl közelĂtem meg a dolgot, akkor azt mondanĂĄm, h ne foglalkozz a dologgal, csak Ă©lvezd.
Viszont ha tĂ©nyleg fontos neked, esetleg azt mondod, hogy szereted is, akkor viszont javasolnĂ m az ĆszintesĂ©get.
NyilvĂĄn nem minden ember egyforma, de sztem engem a jövĆben emĂ©sztene a dolog Ăšs egyre csak nehezebb lenne bevallani. RĂĄadĂ sul a mĂĄsik szemszögbĆl nĂ©zve pedig egyre nehezebb lenne megbocsĂ jtani.
20/26 anonim vĂĄlasza:
MibĆl jönne rĂĄ, hogy voltĂĄl mĂĄr fiĂșval? đ€·ââïž
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | SzabĂĄlyzat | Jogi nyilatkozat | AdatvĂ©delem | Cookie beĂĄllĂtĂĄsok | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenĆ anyagok nem minĆsĂŒlnek szerkesztĆi tartalomnak, elĆzetes ellenĆrzĂ©sen nem esnek ĂĄt, az ĂŒzemeltetĆ vĂ©lemĂ©nyĂ©t nem tĂŒkrözik.
Ha kifogĂĄssal szeretne Ă©lni valamely tartalommal kapcsolatban, kĂ©rjĂŒk jelezze e-mailes elĂ©rhetĆsĂ©gĂŒnkön!
Ha kifogĂĄssal szeretne Ă©lni valamely tartalommal kapcsolatban, kĂ©rjĂŒk jelezze e-mailes elĂ©rhetĆsĂ©gĂŒnkön!