KezdƑoldal » SzexualitĂĄs » LeszbikussĂĄg » Bajban vagyok? 🙄 Holnap...

Figyelem! A SzexualitĂĄs kategĂłria kĂ©rdĂ©sei kizĂĄrĂłlag felnƑtt lĂĄtogatĂłinknak szĂłlnak!
Amennyiben mĂ©g nem vagy 18 Ă©ves, a böngĂ©szƑd Vissza gombja segĂ­tsĂ©gĂ©vel hagyd el az oldalt.

Bajban vagyok? 🙄 Holnap egyĂŒtt leszek valakivel aki rĂ©gĂłta tetszik nekem, de Ășgy tudja nem voltam mĂ©g senkivel, fƑleg nem fiĂșval. Ami hĂĄt nem egĂ©szen igaz. EgybƑl rĂĄ fog jönni Ă©s azonnal leppantint majd. Amit nagyon nem szeretnĂ©k.

Figyelt kérdés
2021. jĂșl. 31. 19:25
1 2 3
 11/26 anonim ***** vĂĄlasza:
100%
Igaz a régi mondås: a hazug embert hamarabb utolérik .....
2021. jĂșl. 31. 19:57
Hasznos szĂĄmodra ez a vĂĄlasz?
 12/26 A kĂ©rdezƑ kommentje:
Nem hazudtam, csak nem mondtam el az igazat, mert akkor mĂ©g nem Ă©reztem Ășgy, hogy neki errƑl tudnia kellene.
2021. jĂșl. 31. 19:59
 13/26 anonim ***** vĂĄlasza:
100%

Javaslat: halaszd az egyĂŒttlĂ©tet, helyette holnap mondj el mindent ƑszintĂ©n

Ha måzlid van, megérti.

2021. jĂșl. 31. 19:59
 14/26 A kĂ©rdezƑ kommentje:
Ha tudom, hogy Ƒ lesz az aki elrabolja kicsi nyilván máshogy alakult volna.
2021. jĂșl. 31. 20:00
 15/26 A kĂ©rdezƑ kommentje:
Ahjjjjjj 😭
2021. jĂșl. 31. 20:02
 16/26 A kĂ©rdezƑ kommentje:
És ha vĂĄrok amĂ­g kiderĂŒl? UtĂĄna csak nem pattan ki az ĂĄgybĂłl csak Ășgy
2021. jĂșl. 31. 20:04
 17/26 anonim ***** vĂĄlasza:
100%
Ha nem akarod többet lĂĄtni, ez is egy lehetƑsĂ©g.
2021. jĂșl. 31. 20:05
 18/26 anonim ***** vĂĄlasza:
100%
Komolyan, te is érzed, hogy bajban vagy... akkor minek még mélyebbre måszni a trutyiban??
2021. jĂșl. 31. 20:07
 19/26 anonim ***** vĂĄlasza:
100%

Nem Úrtem, miÚrt jönne rå azonnal?

Max nincs szƱzhàrtyåd nyilvån, de azzal sem "bizonyítható" semmi, mert millió módon elszakadhatott...

Ha csak a szex rĂ©szĂ©rƑl közelĂ­tem meg a dolgot, akkor azt mondanĂĄm, h ne foglalkozz a dologgal, csak Ă©lvezd.

Viszont ha tĂ©nyleg fontos neked, esetleg azt mondod, hogy szereted is, akkor viszont javasolnĂ m az ƑszintesĂ©get.

NyilvĂĄn nem minden ember egyforma, de sztem engem a jövƑben emĂ©sztene a dolog Ăšs egyre csak nehezebb lenne bevallani. RĂĄadĂ sul a mĂĄsik szemszögbƑl nĂ©zve pedig egyre nehezebb lenne megbocsĂ jtani.

2021. jĂșl. 31. 20:14
 20/26 anonim ***** vĂĄlasza:
86%
MibƑl jönne rĂĄ, hogy voltĂĄl mĂĄr fiĂșval? đŸ€·â€â™‚ïž
2021. jĂșl. 31. 20:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabålyzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beållítåsok | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenƑ anyagok nem minƑsĂŒlnek szerkesztƑi tartalomnak, elƑzetes ellenƑrzĂ©sen nem esnek ĂĄt, az ĂŒzemeltetƑ vĂ©lemĂ©nyĂ©t nem tĂŒkrözik.
Ha kifogĂĄssal szeretne Ă©lni valamely tartalommal kapcsolatban, kĂ©rjĂŒk jelezze e-mailes elĂ©rhetƑsĂ©gĂŒnkön!