Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Szerintetek nagyon lejáratnám...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek nagyon lejáratnám magam?

Figyelt kérdés

Ha közölném barátnőmmel, hogy:

- Hogy nagyon tetszik a teste, nagyon kívánom őt, minden porcikáját és egy szexikonnak, lepedőistennőnek tartom őt.

- Megmutatnám neki a titkos naplómat, amiben le szoktam írni a meghitt pillanatainkat, többek közt például, amikor kint ül a kertben, a fűben, én pedig az ölében és újra meg újra szerelmet vallunk egymásnak, miközben az esti eget nézzük.

Mit szólnátok egy ilyesfajta rajongáshoz? Szerintetek ez rajongás?

2021. júl. 30. 07:41
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

Az elsőt szerintem olyan fél-egy év szerelmeskedés után mondanám, mikor már tényleg van vele tapasztalat a szexben és nem csak 1-5-10 kaland.

A második aranyos, bár szerintem egy napló nem marad titokban. Eddig nem tudta, hogy írsz?

2021. júl. 30. 07:44
 2/11 A kérdező kommentje:
Kábé fél éve vagyunk együtt, azt tudja, hogy végtelenül romantikus, ábrándozó típus vagyok, de hogy naplót írok magunkról, azt még nem.
2021. júl. 30. 08:01
 3/11 anonim ***** válasza:
57%
A naplóra nem tudom, hogy reagálna. Lehet, hogy kíváncsi lenne rá, de lehet, hogy nagyon kiakadna és szakítana veled.
2021. júl. 30. 08:25
 4/11 *Felhasználói név ***** válasza:
82%
Tizenévesek vagytok mindketten?
2021. júl. 30. 08:29
 5/11 A kérdező kommentje:
Én 18, ő 20 éves. Csak nem szakítana velem??? :O
2021. júl. 30. 08:47
 6/11 *Felhasználói név ***** válasza:
80%

Dehogy szakítana! Aranyosnak találná, ha úgy érzed megmutatnád neki, akkor mutasd meg nyugodtan

Nem lesz para

2021. júl. 30. 12:10
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem azt hogy imádod vele a szexet, már sokkal hamarabb is megmondhattad volna neki, nincs ebben semmi különös, hiszen eleve intim kapcsolatban vagytok. A másikban nincs tapasztalatom, de szerintem azzal sincs semmi gond.
2021. júl. 30. 13:21
 8/11 anonim ***** válasza:
100%

Az elsőt azért ne szó szerint idézd neki, mert eléggé betegesen hangzik az ahogy le van írva.

Az meg lehet ijesztő is ha a háta mögött ilyen naplót írsz, bár a reakciója az a személyiségtől, a kapcsolattól és a napló tartalmától is függhet. Szóval azt én a helyedben inkább végleg eltüntetném valahol elásva vagy csak elégetve.

Nem rosszból mondom.

2021. júl. 31. 09:10
 9/11 A kérdező kommentje:
Na jó, meglátom, mi lesz. Köszönöm mindenkinek a véleményét.
2021. júl. 31. 09:19
 10/11 honbandi ***** válasza:
100%
Kérdezd meg tőle nyugottan mit szólna egy napló elolvasásához? Ezek szerint együtt éltek régebben. Kérdezd meg mit szólna a különböző dolgokhoz amit elszeretnél neki mesélni.
2021. júl. 31. 16:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!