Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Idén veszélyes lesz kimenni a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Idén veszélyes lesz kimenni a Pride-ra?

Figyelt kérdés
Egyes emberek (ahogy látom, olvasom, egész sokan), teljesen bele hergelték most magukat a melegeken való gyűlölködésbe. Még nem voltam Pride-on, pont az idén gondoltam kimenni először, de emiatt elbizonytalanodtam. Szerintetek veszélyes most?

2021. júl. 17. 11:28
1 2 3 4
 31/40 anonim ***** válasza:
100%
29: ha a normális embereket provokálják, az téged hol érint?
2021. júl. 17. 15:10
 32/40 *Felhasználói név ***** válasza:
76%
szakadtam most ezeken a kommenteken, le a kalappal😂
2021. júl. 17. 16:01
 33/40 azureknight0715 ***** válasza:
43%
Az a helyzet hogy mindkettő provokálja a másikat. Az lmbtq stb. Azz hogy kb egèsz nyáron nyomatja az ilyen olyan tipusú embereket szinte mindenhol, utcán , mèdiában stb. Másik oldalról meg a kormány. Most èn aki fehèr heteroszexuális aki az èg világon semmi bajom nem volt veletek, nemis foglalkoztam a dologgal most eljutottam arra a pontra hogy a tököm kivan hogy mindenhova belekell erőltetni az elfogadást pl sorozatokba, filmekbe, reklámokba, gyerek könyvekbe, miközben igenis engem zavar ha az egyik kedvenc sorozatomban 2 fèrfi csokolozik mert nem erre vagyok beállítva ès ez nekem undorító. Ès lehet azt mondani hogy akkor fiú-lány is undorító ennyi erővel de nem mert az pont hogy az a norma ès ez sosem fog változni ezt elkell fogadni. Az hogy ma ennyi támadás èr titeket legfőbbkèppen az erős nyomulásotok miatt van. Szerintem règebben sokkal jobb volt amikor mèg mindenki tudta hogy igenis vannak melegek de senki sem foglalkozott vele.
2021. júl. 17. 21:29
 34/40 anonim ***** válasza:
33%

Olyan ez mint a vegánság.

Amíg a kis fejedben elhatározod, hogy vegán vagy, senkit nem érdekel, senkit nem zavar. Amikor azonban másról sem tudsz beszélni, mindenkit meg akarsz győzni és felvilágosítani -mert a húsevők ugyebár a sötét középkorban élnek -, na akkor a normális emberek megundorodnak tőled és igyekeznek még a társaságod is kerülni.

2021. júl. 17. 21:41
 35/40 anonim ***** válasza:
18%

24/ mindig tagadtok és hazudtok.

[link]

[link]

[link]

Ők is csak “szeretnek”…jajj ez a kormánymédia! Szörnyű!

Ui. A plüssf@szt nem találtam már meg. Egy két hónapja láttam. Közszeméremsértő pedofil magatartást üldözni kell! Ha ez a pride akkor pedig tiltani.

2021. júl. 17. 21:53
 36/40 anonim ***** válasza:
77%

Szerintem MO-n nem az Amerikaiak pride-ját kéne mutatni mert ott mindenki egy beteg fax😅

2021. júl. 17. 22:08
 37/40 anonim ***** válasza:
87%

Igen az már nyomulásnak számít, hogy megjelenik, hogy vannak ilyen emberek is...

Neked lehet, hogy sokkal jobb volt, de a melegek többsége csak normálisan szeretne élni, és az nem azt jelenti, hogy a négy fal között, és persze ez azt sem, hogy magamutogatóan lehet viselkedni, csak pl megfogni a párja kezét. És persze sajna mindenhol vannak hülyék.

Nem tudom mit szólnál hozzá, hogy ha az állam vagy bárki más pedofilként állítana be téged. Szerintem normális, hogy emiatt valaki meg akarná védeni magát, vagy megvédeni azt a csoportot, akiket ilyennel vádolnak.

Az igaz, hogy mostanában talán túl sokszor is van erről a témáról szó, de ez kinek a hibája? Nagyon ügyesen csinálta az állam, sikerült megint mindenkit összeugrasztani

2021. júl. 17. 22:10
 38/40 anonim ***** válasza:
50%
Én úgy hallottan egy Mi Hazankos szimpatizánstól hogy brutálisan szét akarják verni a rendezvényt,s hazafele is fognak vadászni a meleg emberekre...Szóval ha kimész akkor lakásig kisérjen legalább 1 hétig min 2-3 nagydarab faszi..
2021. júl. 17. 22:15
 39/40 anonim ***** válasza:
100%

#35 Mindenhol vannak hülye, magamutogató emberek, persze, hogy a melegek között is lesznek ilyenek.

De valahogy csak a pride alatt merül fel ez a probléma. És több tízezer ember között van pár ilyen, de persze akkor csak azokat mutogatják és már minden meleg ilyen lesz

Na de legalább egy valamiben egyetértünk pedofil magatartást büntetni kell!

2021. júl. 17. 22:17
 40/40 anonim ***** válasza:
19%
36…ne aggódj, ide fog érni. Ott sem így kezdődött.
2021. júl. 17. 22:28
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!