Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » 18 évesen egyedül Németbe...

18 évesen egyedül Németbe vagy Ausztriába kimenni dolgozni mennyire veszélyes?

Figyelt kérdés

Nemsokára 18 leszek és szeretnék kimenni külföldre dolgozni. Gyári munka vagy ilyesmi, 8 általánossal végezhető. Anyukámnak mondtam és erre felháborodott, hogy mi van, ha kitudódik, hogy egyedül mentem és ott sincs senki ismerősöm meg fiatal vagyok és eladnak q..vának vagy ilyesmi? Ennek mennyi az esélye? Én amúgy inkább a migránsoktól félek, bár igaz amit nézegettem, mindegyiknél járt munkásszálló.

Szóval mi a véleményetek?

2019. jan. 9. 10:16
 1/5 anonim ***** válasza:
18 éves lányként mit akarsz, nulla suli, és gondolom nulla nyelv mellett?
2019. jan. 9. 10:30
 2/5 A kérdező kommentje:
Tudok németül. A későbbi tanulmányaim és saját lakás céljából mennék egy kis pénzt gyűjteni pár évig lennék.
2019. jan. 9. 10:31
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Ha "biztosabb" helyzetet akarsz akkor elmész a határ mellé valahova mondjuk Sopron és környékére és onnét jársz át.

Fizetsz egy kicsit hazai viszonylatban magasabb albi árat, és keresel osztrák fizetést.

És onnét azért a szüleidet és a barátaidat sem nagy kunszt meglátogatni.

2019. jan. 9. 10:35
 4/5 anonim ***** válasza:
Gyárba 1300-1500 eurókat tudsz keresni, azért abból kint nem tudsz olyan marha sokat félre rakni
2019. jan. 9. 21:30
 5/5 anonim ***** válasza:

Menj a hegyekbe vendéglátózni. Sok a magyar sok a munkalehetőség is, jól fizetnek és szállást étkezést általában nem kell fizetni.

Könnyen félre lehet rakni az 1.400-1.800bol 1.000-1.200t is akár

2019. jan. 10. 13:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!