Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Idén veszélyes lesz kimenni a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Idén veszélyes lesz kimenni a Pride-ra?

Figyelt kérdés
Egyes emberek (ahogy látom, olvasom, egész sokan), teljesen bele hergelték most magukat a melegeken való gyűlölködésbe. Még nem voltam Pride-on, pont az idén gondoltam kimenni először, de emiatt elbizonytalanodtam. Szerintetek veszélyes most?

2021. júl. 17. 11:28
1 2 3 4
 1/40 anonim ***** válasza:
34%
Ha valaki bántana, pereld meg.
2021. júl. 17. 11:34
 2/40 anonim ***** válasza:
68%
be* nem tudom miért meg-et írtam :D
2021. júl. 17. 11:34
 3/40 anonim ***** válasza:
76%

Sokra megy a perrel, ha hülyére verik..

Nem érdemes kockáztatni, ha csak nem többekkel, fiúkkal is mégy, akik haza is kísérnek.

2021. júl. 17. 11:44
 4/40 anonim ***** válasza:
59%
Igen. Jön a 4. hullám, kerüld el a zsúfolt fesztiválokat.
2021. júl. 17. 11:53
 5/40 anonim ***** válasza:
23%
Talán pont a felvonulás miatt is gyűlölködnek az emberek? Attól még, hogy melegek vagytok, használhatnátok a fejeteket.
2021. júl. 17. 11:55
 6/40 anonim ***** válasza:
57%

Eddig sem vertek meg senkit tudomásom szerint🤷🏻‍♂️

De ha nagyon félsz akkor egy barátoddal menj

2021. júl. 17. 11:59
 7/40 anonim ***** válasza:
91%
Ne menjél egyedül, meg ha lesz nálad valami szivárványos cucc akkor azt tedd el a felvonulás előtt és után, hogy ne lássák
2021. júl. 17. 12:01
 8/40 anonim ***** válasza:
27%
Ne menj.
2021. júl. 17. 12:08
 9/40 anonim ***** válasza:
38%
Szerintem sosem volt veszélyes,de fölöslegesnek tartom a magamutogatást,kár ezzel heccelni a többségi társadalmat.
2021. júl. 17. 12:15
 10/40 anonim ***** válasza:
88%

Érdekes egyébként, hogy minden homofób lelkivilágát felforgatja (legalábbis ezzel indokolják a homofóbiát), hogy mindenütt melegeket látnak.

Szegény melegek meg mindig azt érzik, egyedül vannak, mert gyakorlatilag az LMBTQ rendezvényeken kívül (ami leginkább amúgy is csak Pesten van), szinte sehol nem találkozni így a jelenséggel.

Ezt az iskolai felvilágosítós vadmalacként visítást sem értem a “gyerekek védelmében”, nálunk a környéken egyetlen iskola se tartott ilyen célú előadást soha, és civil szervezeteket sem hívtak soha.

Gyakorlatilag mindenki szemellenzővel él, de bemagyarázzák, hogy olyan nyugodtak az emberek, hogy amint véletlenül meghallják, vagy évi egyszer netán látják is a melegeket az utcán, az úgy felkorbácsolja a “nyugodt és abszolút nem homofób emberek” kedélyét, hogy már-már egyenesen kötelezőnek érzik az interneten kifröcsögni magukból, vagy netán erőszakosan fellépni az őket a puszta létezésükkel felzaklató melegek ellen.

Hm.

Na igen, talán ezért a hozzáállásért van mostanában egyre több szó az LMBTQ társadalomról, ami persze mégjobban felzaklatja a “nyugodt és kiegyensúlyozott” embereket.

Micsoda ördögi kör. Pedig full egyértelmű: ha nem vegzálnák folyton a kisebbségeket, nem éreznének kényszert, hogy megvédjék magukat. És boldogsággal tölt el, hogy egyre több ember rendelkezik akkora empátiával, hogy átérzi milyen a mai Magyarországon melegként, vagy bármilyen kisebbségként, de többet mondok: bárhogyan élni/megélni.

Akire hat a kormánypropaganda, az úgyis valami teljesen más szellemi szinten létezik, ezt mi nem is érthetjük igazán sose.

2021. júl. 17. 12:16
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!