Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Leszbikusoknál van olyan a szexben, hogy az egyiküknek a melle másik nemi szervéhez ér?
Figyelt kérdés
(Mármint nem véletlenül hozzáér, hanem szándékosan ezt csinálják, mert felizgatja őket.)
Fogalmam sincs, hogy ez valami tök átlagos dolog, vagy épp ellenkezőleg, tök perverz?
2021. júl. 16. 18:22
2/9 A kérdező kommentje:
Az alul lévő kérdésem is lényeges, légyszi arra is válaszoljatok!😟
2021. júl. 16. 18:25
3/9 anonim válasza:
Nagyon izgat ha a mellemmel simogatom a punciját, föleg ha jó nedves.
Igen rendszeres.
4/9 anonim válasza:
Nem próbáltam még de igazából simán benne lennék🤔
5/9 A kérdező kommentje:
Tehát ha jól értem, nem egy átlagos, "bevett szokás", de nem is igazán perverz?
Azért jöhet még válasz, hogy ti szoktatok-e ilyet, vagy mit gondolnátok egy ilyen ötletről?
Köszi!
2021. júl. 17. 10:03
6/9 *Felhasználói név válasza:
Próbáltam már, őt nagyon izgatta, nekem fordítva nem volt akkora pukk
Szerintem ez nem perverzkedés
7/9 anonim válasza:
Csináltam már, adtam is kaptam is, engem nagyon izgat a dolog. Nem tudom mennyire bevett szokás, ezt anno én mondtam hogy próbáljuk ki, nekik eszükbe sem jutott.
Nem gondolnám perverznek.
8/9 anonim válasza:
Szerintem nem perverz. Nagyon izgató!
9/9 anonim válasza:
Jaj! Isten ments! Hogy is képzeled!?....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!