Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Idősebb nők, mennyire élhető itthon 2 lány kapcsolata ? Minket tegnap szóltak meg az utcán.
El lehet menni moziba vagy vacsorázni, vagy csak egyszerűen sétálni úgy hogy fogjuk egymás kezét ?
Tegnap mentünk ki a barátnőmmel először úgy hogy fogtuk egymás kezét, én végig nagyon izgultam.
Nem csináltunk semmi kirívót, mégis akadt 2 ember aki oda szólt nekünk a villamoson hogy undorítóak vagyunk. Tudom hogy ezeket nem kéne felvennem, de én nagyon érzékeny vagyok ebből a szempontból, és most valahogy nem tudom elképzelni hogy hogyan tudnám ezt hosszútávon csinálni, én nem akarom a “4 fal között”, mert nem csak a 4 fal között szeretem a barátnőmet..
Akik hosszabb ideje élnek így, azok hova járnak el ketten ahol nyugodtan tudnak időt tölteni ? Ne adj isten megejteni egy puszit vagy csókot ?
"Aki meg boldog, arra nagyon irigyek tudnak lenni. Nem kell hergelni a népet, a buta embereket meg végképp nem, mert csúnya vége is lehet."
Sajnos ez nagyon igaz, emiatt sem nagyon merek kitenni képet a gyerekemről a közösségi oldalas profilomra. Ezt csak azért mondom, mert tényleg nem csak a szexualitást nem érdemes felvállalni széles körben, idegenek előtt, hanem kb. semmit :D
6-os voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!