Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy szülő elfogad egy azonos nemű párt,akiket ismer,akkor a saját gyerekét is talán elfogadná?
Nem tervezek még coming outolni,mert fiús és lányos stílus közötti 19 éves lányként még barátnőt is nehezen találok,és addig semmiképp nem szeretnék,amíg nincs egy komoly kapcsolatom. De persze elgondolkozom néha,hogy mi lesz egyszer a reakció..Eddig úgy voltam vele,hogy max apa elfogadna,mert volt,hogy tett olyan megjegyzést,amiből ez jött le+sose szólt semmit,ha épp pl tévében meleg dolgot látott,de most meg kezd elege lenni a szivárványos dolgoktól főleg foci miatt,úgyhogy most meg állandóan ha lát egyet valamit mond. Anya meg mindig leb.zizta a melegeket így nem előttük,hanem véleményként nekünk,ha tévében is látott. (Kiskoromban is fiús felsőt akartam,és csak apa miatt lett,ő azt mondta akkor is,hogy b.zisan nézek ki,de ez is egy ok). Ő is meg mostanában van csendben,már egy ideje nem szólt a témához,ha látott valamit.
Van egy régi ismerősünk,neki lett már nem tudom hány éve,talán 4,barátnője. A barátnőjét anya szintén ismeri,de amúgy akkor még rossz véleménnyel volt az egészről (nem ismeri szerintem a biszex szexualitást,így emiatt azthitte heteróból leszbikus lett). Most meg mindkettővel sétálni akar,meg jóba vannak,amúgy is jóba voltak csak na,de semmi rossz szava nincs rájuk. Tudom egy ismerős meg egy saját gyerek más,de szerintetek lenne esély az elfogadásra?
A saját gyerekünk teljsen más megitélés aláesik mint egy random meleg.
Ezért egyáltalán nem bitos.
Nekem Édesanyám nagyon jól állt ehhez, voltak meleg barátai, laza volt. Próbáltam erre gondolni, mikor 19 éves koromban elmondtam neki. Rosszul fogadta, nehezen küzdött meg a dologgal. Az segített, hogy nagyon kedveli a páromat.
Ezzel nem akarlak megijeszteni, csak azért meséltem el, mert negatívan, de pozitívan is csalódhat az ember. Én is ahhoz a táborhoz tartozom, akik azt mondják, nem érdemes sokáig várni.
Nálunk egyébként azon is kibukott, hogy miért nem adtam jeleket, miért nem mondtam előbb. (fiús voltam, fociztam, barbit mai napig nem fogtam a kezemben 😂, kéziztem stb. és még nem adtam jeleket)
Akármikor is léped meg, sok szerencsét hozzá!
Nálam is egyébként ez lenne szerintem,de még mindig heterónak néz,mert csak a fiúkat kérdezgeti😂 (Szintén itthon főleg fiúsan öltözködöm,fiúsan ülök,állok,beszélek néha,fociztam,kéziztem,Jurassic Parkot néztem csomószor,nevet akartam változtatni és nem is tudtam h fiúnév tetszett meg xd,mai napig csak a sportcipő,meccsnézés stb,de mivel van lányos oldalam és külsőleg viszont lányosnak tűnök így gondolom a remény😂) De 12 évesen a fiú részlegről tetszett meg egy pulcsi,semmi más,egyébként csúnya is volt visszatekintve,és csak apa miatt lett megvéve,mert ő azt mondta,ha ez tetszik akkor ez legyen,anya akkor jött a leb.zizással (bezzeg kiskoromban a rövid haj,amivel fiúnak nézek ki az nem volt az gondolom😂) úgyhogy én a helyében biztos elgondolkodnék ilyenen is. De tudom nem egyszerű,mert amelyik szülő korlátokkal él,az úgy is akar nevelni.
Köszönöm szépen egyébként,majd szükségem lesz rá egyszer!😎
Elszomorít, hogy milyen sokan vannak így. Mintha engem írtál volna le. Gondolom azért kérdezgetik a fiúkat, mert nem növi ki az ember és (ha tudat alatt is) bennük van, hogy az "én gyerekem ugye nem".. Milyen sokáig szorong az ember miatta, ha nem tudja róla senki. Én homokba dugtam a fejem és magam sem akartam tudomást venni az egészről. Pont e miatt javasoltam szerintem a mielőbbi coming out-ot, hogy az ember ne éljen a muszájnál tovább ebben a szorongásban. Tökéletesen megértem azt is, ha valaki nem meri. Ha nem gondolom, hogy jól fog reagálni, illetve tudom, hogy mennyire mérhetetlenül rosszul sikerül, sokáig nem mondtam volna el én sem. Visszagondolva természetesen nem bánom.
#6-os voltam. 😘
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!