Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Hogyan mondjam el a szüleimnek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan mondjam el a szüleimnek hogy más vagyok?

Figyelt kérdés
16 évesen jöttem rá hogy a lányokat szeretem de szüleimnek nem mertem elmondani.Most 19 éves vagyok és már több mint 1 éve van egy párom. Jövő Héten lesz a szülinapom és a szüleimhez megyek ebédre és szeretném elvinni a barátnőmet. a szüleim nagyon vallásosak és valamennyire homofóbok.Szerintetek hogyan mondjam el nekik?

2021. máj. 20. 21:38
 1/4 anonim ***** válasza:
89%

Szerintem csak fokozatosan tálald a dolgot.

Lehet sok lesz egyszerre a vallomás és a közös szülinapi ebéd a kis barátnővel :)

Először mond el a szüleidnek,és várj kicsit,had emésztgessék.

Ha vallásos szülő volnék és a lányom elém állna hogy a lányokhoz vonzódik,szükségem volna időre,míg feldolgozzam a hallottakat.

2021. máj. 20. 21:41
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Előbb utóbb maguktól sejteni fogják.
2021. máj. 20. 21:46
 3/4 anonim ***** válasza:
90%

Hááát én ezt a szülinapot most így elengedném.

Két részre bontanám:

1. bejelentés

2. barátnő bemutató

A kettő között jó, ha eltelik egy megemésztésnyi idő.

Illetve egyiket se tenném a szülinapra. Ha parádézni fognak, akkor nem az lesz, hogy "rosszul fogadták a coming outomat" hanem az, hgoy "tönkretették a szülinapomat". És utóbbi esetben elképzelhető, hogy a következő szülinapon is nem csak te, de ők is erre fognak emlékezni. Egyszerűen társítja a két infót. Egy kiderülő botrány ami ünnephez van kötve, gyakran évtizedekkel később is fel tud jönni. Szóval én nagoyn nem javaslom, hogy a szülinapodhoz kösd ezt a témát, az maradjon sima szülinap.

Aaa bejelentést meg mindenképpen személyesen valami szürke hétköznap. Akkor úgyis meg fogják kérdezni van e már bnőd, úgyhogy mondhatod, hgoy van.

Idővel lehet őket szoktatni a tudathoz azzal, hogy "elmegyünk ab arátnőmmel ide v oda" azaz a tudatukban tartod a hétközanpokban, hogy nőd van és éled az életed.

Fontos azt is egyértelművé tenni, hogy nem a barátnőd miatt lettél leszbikus. Merthogy előfordulhat, hogy őt kezdik el vádolni azzal, hogy ő tett azzá és ez csak egy hóbort amivel a barátnőd telebeszélte a fejed. Mondhatod azt is, hogy már volt korábban is barátnőd, az se baj, ha nem igaz, ez kiveszi a kezükből az érvet, hogy a mostani bnőd tett leszbikussá.

És hát őszintén.. én hónapokat hagynék a bejelentés és a bemutatás közé.. ha rosszul veszik, akár fél évet is, bár 3 hónap ideálisabban hangzik.

És a bemutatás se ünnepnaon történjen, legyen erre egy külön alkalom erre ami ha balhéba is fullad, ne pecsétel meg egy ünnepet, azaz nem tér vissza minden évben az emléke (ahogy azt följebb kifejtettem).

Majd írj, hogy van-e fejlemény az ügyben!

És előre is boldog szülinapot!D

2021. máj. 20. 23:00
 4/4 A kérdező kommentje:
köszönöm a segitséget.
2021. máj. 20. 23:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!