Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Ismerkedtek tovább olyannal,ak...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ismerkedtek tovább olyannal,aki összevissza/helytelenül ír?

Figyelt kérdés
Helyesírási hibák,kisbetűs mondatkezdések,ékezethasználat összevissza/sehogy stb.
2021. júl. 5. 12:06
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
67%
Ja, izé. #7-es vagyok. Olyan se ismerkedek szívesen, aki "túlfiatalosan" ír. Tehát hiba nélkül, de tele szmájlikkal és szlengekkel. Meg az sem szeretem, ha olyan kacifántos a fogalmazása valakinek. Egyszerűen fáraszt. :(
2021. júl. 6. 09:41
 12/19 anonim válasza:
64%
Ha már itt összegyűltünk páran, lenne valakinek kedve ismerkedni?:)
2021. júl. 6. 09:50
 13/19 anonim ***** válasza:
76%

Én legalább megprobálok helyesen írni. De ha valaki teljesen xarikrá az eléggé zavar.

Se ékezet ,se vessző,se semmi az borzasztó amikor egy relytvény amit ír és 13jelentése van attol függen hova tenném a vesszőt. Volt amikor vissza ìrtam, hogy írja le normálisan.

2021. júl. 6. 21:51
 14/19 anonim ***** válasza:
100%

Nem gond: kisbetűs mondatkezdés, rövidítések, szleng, ékezethiány.

Gond: teljesen értelmezhetetlen mondatszerkezetek, szavak helytelen használata, nagyon súlyos helyesírási hibák. Ezekből egyszerűen az jön le, hogy az illető műveletlen, tájékozatlan.

2021. júl. 7. 09:10
 15/19 anonim ***** válasza:
85%

egyébként vannak itt olyanok, akik hagynák a kommunikációt pl. a legokosabb emberekkel, akiket ismerek 😀 több diplomájuk van és végig legjobb tanulók is voltak 😀 nyilván helyesírási hiba nem náluk lesz

egyébként a fordított ékezetnél kevés dolog triggerel jobban 😀 azt vagy buták, vagy idősek vagy ezek közös halmaza használja... ha nem tudod merre áll, inkább hagyd le róla, de komolyan

2021. júl. 7. 12:21
 16/19 Válaszoknélkül ***** válasza:
100%

Már nem azért, #13-as, de a rejtvény szót pontos j-vel írjuk. :D

Isten ments, hogy beleszálljak bárkibe, de az vicces, mikor pálcát törünk mások felett, mikor kvázi azokat a hibákat követi el valaki, amit a másiknál kifogásol.

Helyesírás nálam is egy érzékeny pont, de egy-két hiba becsúszik, na bumm... Én sem vagyok egy helyesíró bajnok.

Sőt, néha megesik nálam is, hogy a bagoj mondlya verébnek szituáció áll fenn. :D

2021. júl. 7. 19:33
 17/19 anonim ***** válasza:
37%
na a 10-es az akitől a f@szkivan. Ha valakivel beszélgetek akár csak chat-on akkor is tegyeki azokat a kib@szott ékezeteket,azért vannak, hogy kielmekedjen a nyelvünk az átlag nyelvek posványábol.
2021. júl. 7. 20:14
 18/19 anonim ***** válasza:
67%

A 10-est fájdalom volt végigolvasni, nagyon jó példa. Számomra az is fontos, hogy igényes legyen az illető a saját írására, nem csak az, hogy helyesen írjon. Mindkettő sokat elmond az emberről.

Nemrég beszélgettem valakivel, aki a kilométeres mondataiban szinte nem is használt vesszőt (más hibát nem nagyon vétett), viszont tartalmas, értelmes volt a mondanivalója. Na, ő volt az egyetlen kivétel, akivel 33 év alatt találkoztam.

2021. júl. 23. 18:14
 19/19 anonim ***** válasza:
35%

13 vagyok.

Megprobálok belyesen írni. De nem mindig sikerül....

2021. júl. 23. 19:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!