Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Leszbikus nők, ti lennétek/élnétek együtt transz nővel is vagy csak kizárólag cisz-neműekkel?
Figyelt kérdés
Olyan transz nőre gondolok, aki hormonterápián van évek óta. Kisebb mellek, nőies alkat, semmi árulkodó jel nincs arra, hogy ő nem nőnek született (maximum mélyebb hang), viszont a hormonterápia mellé műtéteket nem csináltatott (férfi nemiszerv)2021. jún. 30. 13:58
11/14 anonim válasza:
Én pánszex vagyok, így nálam nem okozna problémát ha egy hullámhosszon vagyunk. Amiatt aggódnék egy picit, hogy nem élne-e meg diszfóriát mellettem a női létnek olyan dolgai miatt amiben neki nem lehet része(pl mensi). Amennyiben nem ment át teljes átalakuláson a nemi szervét tekintve elsőre valószínűleg zavarban lennék amikor az együttlétre kerülne sor, de nálam maga a szex is az egymásnak való örömszerzést jelenti, így szerintem túl tudnék ezen is lépni.
12/14 anonim válasza:
ha annyira imádnám a személyiségét és vonzónak találnám, akkor lehetséges. el tudok olyan szituációt elképzelni ami a genitális preferenciáimat felülírja, én a nőiességet szeretem, nem a női nemi szerveket :D
13/14 anonim válasza:
Azért komolyak vagytok hogy engem lepontoztok aki ilyen körökben mozog és csak az 100%os akiknek tök okés egy tökös csaj
Sajnálom hogy évek alatt se valtozik itt a színvonal...
14/14 anonim válasza:
9# igenis teljesen nőiessé át tud alakulni az, akinek heréi vannak. Sok ilyen nő van. A tesztoszteronblokkoló megteszi a hatását, a műtét annyit változtat, hogy utána már nem kell tesztoszteron megkötésére szedni semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!