Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy tudnék nemhetero csajjal barátkozni?
Figyelt kérdés
Hetero férfi vagyok, és nagyon kíváncsi. Nem szexelni akarok, ne értsétek félre. Csak személyesen beszélgetni, meg lógni (akár egy jót villamosozni vagy metrózni 1-2 pihár ital után, és együtt nézegetni a lányokat).
Álszent nem vagyok, ha két biszex lány szendvicsbe akarna rakni, annak nem nagyon tudnék ellenállni. De nem ez a cél
2021. jún. 16. 23:49
1/6 anonim válasza:
Itt is tudsz ha tenyleg ez a cél es nincs mas szándék valoban. 24/L
2/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm első válaszoló. Elvileg jó ötlet lehet, de attól tartok; gyakorlatilag túl ridegek az itteni emberek
De cáfolj rám nyugodtan egy priváttal ;-)
2021. jún. 16. 23:56
3/6 anonim válasza:
azért túl ridegek, nert ha nőként vagy fenn az oldalon ésebben a kategóriában kommentelsz, ki se látszol a jobbnál jobb privikből..az embernek nagyon el tudja venni a kedvét a sokadik gyikes kan, aki egy random hozzászólásod után már részletezi is, hogy kúrna szét a gigantikus lőcsével
4/6 *Felhasználói név válasza:
Haverkodhatunk, hány éves vagy? :D
5/6 A kérdező kommentje:
Elmúltam már 30 éves. Ha valakinek van kedve, és komolyan haverkodna, írjon bátran.
2021. jún. 17. 14:35
6/6 anonim válasza:
23 éves bi srác vagyok, én is szívesen beszélgetnék nyitott emberekkel itt az oldalon. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!