Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Megéri párkapcsolatban lévővel...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megéri párkapcsolatban lévővel barátkozni?

Figyelt kérdés

Társkeresőn ugye vannak ilyenek,megadják,hogy pl csak barátkozni akarnak,leszbikusok,kapcsolatban vannak. Egy olyannak aki még sosem volt lánnyal,még csak csók sem,olyannak jó ötlet lenne ilyen emberrel barátkozni?

Félelem oka: tapasztalatlanként lehet beleszeretnék vagy valamiért azt érzem,hogy lehet így egyszerűbb megszeretni valakit aki még olyan szexuális beállítottságú is mint te,tehát maga visszautasítás sem 100%ról indulna fejben. (Lehet félreérthető,nem, nem tudnék megszeretni valakit,csak mert leszbikus.)Egyáltalán nem célom vonzódni kapcsolatban lévő személyhez,meg még nincs is ilyen személy,csak arra gondoltam társkeresőn akár az ilyeneket is jobbra húznám,vagy ti mit tanácsoltok? Ti barátkoznátok így is ilyenekkel?

Amúgy tökre túl gondolom,mint mindent.

2021. jan. 12. 17:41
 1/5 anonim ***** válasza:
49%
Miért ismerkednek azok, akik kapcsolatban vannak? Bennem felmerül ez a kérdés, oké, barátkozni akarnak, akkor is. Egy időben akartam barátkozni függetlenül attól, hogy van-e kapcsolata az illetőnek vagy nem, de nem voltak rá vevők túlságosan. Én személy szerint inkább olyanokat keresnék, akik szintén kapcsolatot keresnek, de ha te szeretnék csak barátkozni, akkor nincs gond vele szerintem.
2021. jan. 12. 18:42
 2/5 *Felhasználói név ***** válasza:
100%
Ez mindig csapda! Biztosra veheted hogy sérülni fogsz, vagy így vagy úgy. Nem okoskodni akarok, tapasztalat. És 30 évesen úgy hiszem, hogy eleget tapasztalatam ilyenekből. Szóval ha bele is mész, nagyon tedd helyre ezeket magadban előtte
2021. jan. 12. 19:30
 3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm!! Igazatok van,és tényleg elgondolkodtató,hogy ha jó kapcsolatuk van esetleg,vagy szeretik a párjuk,akkor minek akarnak ismerkedni minden áron random emberekkel,amiből aztán lehet bármi is. Ha kapcsolatban lennék én is nyitott lennék barátságra,de nem hirdetném magam xd Inkább nem vállalok kockázatot akkor,csalódás kinek hiányzik.
2021. jan. 12. 21:55
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem lehet barátkozni ilyen formában is, ha előtte tisztázzátok a helyzetet és nem léptek át semmilyen határt, tényleg csak barátságra gondoltok mindketten. Főleg ha párja is tud róla, hogy ilyen felületen barátkozik, akkor szerintem baj nem lehet, de persze előfordulhat, hogy valaki igazából mást akar. Már én is gondoltam rá, hogy megpróbálok barátkozni társkeresőkön, mert jó lenne ha lenne lmbtq barátom is, élőben ez meg nehezebben megy.

Szerintem sima hetero ismerősödbe/barátodba is beleszerethetsz, ezt néha nehéz elkerülni. És lehet, hogy pont általa ismersz meg olyan leszbikusokat, akikkel pedig tudnál ismerkedni

2021. jan. 13. 13:54
 5/5 anonim ***** válasza:
Szerintem azért leszbikus kategóriában a barátkozás is más egy kicsikét. Nekem például van párom, de se neki se nekem nincs más ismerősünk aki leszbikus lenne, volt egyszer hogy sikerült olyan társaságba keverednem ahol voltak lmbtq emberek és úgy éreztem teljesen felszabadult tudtam lenni és jól esett a tudat, hogy tudják mit élünk meg. Vannak hetero barátaink is akik abszolút elfogadóak és nagyon jóban vagyunk, de vannak dolgok amiket ők nem tudnak úgy érteni hisz nyilván ők egy kicsit más szemszögből érzékelik a világot. Ilyen szempontból szerintem nincs azzal semmi baj, ha valaki párkapcsolat mellett baráti szinten ismerkedik akár egy társkeresőn ahol van erre biztosított felület.
2021. jan. 22. 07:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!