Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megéri párkapcsolatban lévővel barátkozni?
Társkeresőn ugye vannak ilyenek,megadják,hogy pl csak barátkozni akarnak,leszbikusok,kapcsolatban vannak. Egy olyannak aki még sosem volt lánnyal,még csak csók sem,olyannak jó ötlet lenne ilyen emberrel barátkozni?
Félelem oka: tapasztalatlanként lehet beleszeretnék vagy valamiért azt érzem,hogy lehet így egyszerűbb megszeretni valakit aki még olyan szexuális beállítottságú is mint te,tehát maga visszautasítás sem 100%ról indulna fejben. (Lehet félreérthető,nem, nem tudnék megszeretni valakit,csak mert leszbikus.)Egyáltalán nem célom vonzódni kapcsolatban lévő személyhez,meg még nincs is ilyen személy,csak arra gondoltam társkeresőn akár az ilyeneket is jobbra húznám,vagy ti mit tanácsoltok? Ti barátkoznátok így is ilyenekkel?
Amúgy tökre túl gondolom,mint mindent.
Szerintem lehet barátkozni ilyen formában is, ha előtte tisztázzátok a helyzetet és nem léptek át semmilyen határt, tényleg csak barátságra gondoltok mindketten. Főleg ha párja is tud róla, hogy ilyen felületen barátkozik, akkor szerintem baj nem lehet, de persze előfordulhat, hogy valaki igazából mást akar. Már én is gondoltam rá, hogy megpróbálok barátkozni társkeresőkön, mert jó lenne ha lenne lmbtq barátom is, élőben ez meg nehezebben megy.
Szerintem sima hetero ismerősödbe/barátodba is beleszerethetsz, ezt néha nehéz elkerülni. És lehet, hogy pont általa ismersz meg olyan leszbikusokat, akikkel pedig tudnál ismerkedni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!