Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy jöttél rá, hogy nem is vagy leszbikus/bi, csak kíváncsi?
Figyelt kérdés
Természetesen csak azokhoz szól a kérdés, akikkel ez történt.2021. jún. 10. 22:11
1/3 anonim válasza:
Én onnan tudom, hogy csak kíváncsiságból csinálok intim dolgokat lányokkal (is), hogy egy lánnyal kialakuló párkapcsolat gondolata abszolút nem fog meg. Néha jó ilyet csinálni, de rendszerességet nem tudnék elképzelni, annyira egyik kalandozó partneremet sem szeretem.
2/3 anonim válasza:
Fiúkhoz ezerszer jobban tudok vonzódni, nem hiszem, hogy nővel tudnék párkapcsolatban élni. Aztán lehet egyszer pont egy csaj fog megfogni, de erre kevés esélyt látok. Kevés lányt tartok kifejezetten szexinek, sokkal inkább fiúkat.
Voltam egy pár randin egy leszbikus csajjal, bírtam is nagyon, de komolyabb kapcsolatot nem hiszem, hogy el tudnék vele képzelni. Fiúkkal egyszerűen másabb.
3/3 anonim válasza:
Ezt szerintem csak tapasztalat útján lehet megmondani. Az, hogy nem tudod elképzelni magad hosszú távon nővel még nem biztosíték arra, hogy nem találkozol valakivel aki megváltoztatja a véleményed :) Én elinte biszex voltam férfi preferenciával, kifejezetten vágytam a nőkkel való testi kontaktot, de nem tudtam elképzelni, hogy egy nővel legyek párkapcsolatban. Nem tudom hogy tudat alatt a társadalmi nyomás miatt lehetett ez bennem, hogy az mégse "normális" kalandozni meg még oké azt nem tudja meg senki...Vagy csak nem találkoztam megfelelő nővel egy kapcsolatra azért, de a mostani párom egy nő, annyira levett a lábamról, azóta biszex vagyok női preferenciával, ekkora harmónia mint vele van soha egyik kapcsolatomban sem volt még.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!