Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Sport öltözőkben gyakoriak a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sport öltözőkben gyakoriak a leszbikus történések?

Figyelt kérdés

Pár napja csókolóztam egy barátnőmmel (alapból mindketten heterók vagyunk), de ő már gyakorlott volt ebben, hiszen sok gyapattársával élt át leszbikus kalandot edzések után. Röplabdázik. Állítólag csak feszültséglevezetés miatt csókolgatják és ujjazzák egymást, de ebben nem vagyok teljesen biztos.

Mennyire gyakoriak az ilyen esetek (bármilyen sportban)?

2021. jún. 10. 13:58
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
95%

Én már elmúltam húsz éves, jópár csapatsportot űztem rendszeresen, ráadásul bi vagyok. De az egyetlen ilyen élményem az volt, hogy egyszer egy edzőtáborban smároltam egy barátnőmmel - nekem ez volt az első csókom lánnyal, de ez is inkább szájrapuszi volt. Mondjuk a jelenlegi egyesületem nagyon nyíltan elfogadó, így vannak leszbikus párok, akik felvállalják a kapcsolatukat, de ők se mások előtt élnek szexuális életet.

Az öltözőben/zuhanyzóban elég szemérmesek szoktunk lenni, mindenki diszkréten elfordulva öltözik.

Ez a “zuhanyzóban orgiát tartottunk” eset, ha egyáltalán létezik ilyen, akkor is egy a millióból.

2021. aug. 3. 19:19
 12/13 anonim ***** válasza:
75%

Az elmúlt 25 évben a legnagyobb szexpartit az jelentette, hogy megjelent az egyik régi ismerősünk az új szilikon cickóival és "kipróbáltuk" vagyis két másik lány és én óvatosan megfogtuk neki - miután beleegyezett.

Amúgy soha semmi, de hát miért is kellett volna, hiszen ez egy öltöző?!

Aki biszex, netán leszbikus az netán akkora ösztönlény, hogy amint lekerül valakiről a ruha és könnyen hozzáférhetővé válik máris a falhoz szorítjuk?

2021. okt. 18. 19:56
 13/13 anonim ***** válasza:
60%
A 12-eshez hasonlóan én is csak ilyen testi változásokat ellenőriztem barátnőmön vagy osztálytársamon. De ott sem a punciját, max cicit vagy popót tapogattam hogy nőtt neki vagy edzett rá.
2021. okt. 18. 20:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!