Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Nők! Akik egy kapcsolat...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők! Akik egy kapcsolat elején feszengenek az àgyban és nem tudnak emiatt elélvezni. Mik azok a törtènések, amik után felengedtek?

Figyelt kérdés

2020. máj. 28. 07:29
 1/10 anonim ***** válasza:
92%
2-3 alkalom kell, hogy elmúljon a feszengésem és ne legyen gátlásom. Én a pu*cim miatt vagyok izgulós mert nem szép.
2020. máj. 28. 07:32
 2/10 anonim ***** válasza:
31%

már miért ne lenne szép? de az! 😉

2020. máj. 28. 07:34
 3/10 anonim ***** válasza:
91%
Köszi! :) de sajnos nem az :D
2020. máj. 28. 07:37
 4/10 A kérdező kommentje:

#1 köszi

Sajnos hónapok óta feszeng a bnőm, pedig minden ok a kapcsolatban.

Volt már masszázs, csiklóingerlés (enyhe orgazmust kivàltott), vibrátor, durva szex, gyengèd szex, extèm helyen..

Fejben dől el a nőknèl, ott kell elengednie magát.

2020. máj. 28. 07:39
 5/10 anonim ***** válasza:
93%
Minden pasi imádja a puncit és örülnek ha kapnak egyet :) ne idegeskedj azon, hogy számodra nem szép. Én a mellemmel vagyok elégtelen de már nem foglalkozom vele! :)
2020. máj. 28. 07:40
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Fejben dől el, de nagyon nehéz kivitelezni. Van olyan nő, akiv igazán önfeledten csak alkohol hatása alatt tud szeretkezni, csak ez nem fenntartható gyakorlat.
2020. máj. 28. 07:42
 7/10 anonim ***** válasza:
31%

En kivi lennek az egyes puncijara.Hogy nezhet ki vagy mit tart hibanak.Szerintem szep punci lehet.Nekem a farkammal es leginkabb korulotte van szegyelni valom.

Ferfikent nekem is jo par alkalom kell,hogy ne idegeskedjek

2020. máj. 28. 07:45
 8/10 anonim ***** válasza:
89%

Atya ég de szánalmasak vagytok... valaki kiejti a punci szót a száján és mar nem hagyjátok élni...

Kérdező, egy ilyen lánynak idő kell. Valóban fejben dől el a dolog. Nem volt neki valami traumája, vagy csak rossz tapasztalata? Próbálj meg beszélgetni vele hogy miért nem tud ellazulni. Van akinél lassan alakul ki a bizalom. Vagy épp gátlásos, és nehezen hiszi el hogy tetszik neked. Mindkét esetben fontos hogy kimutasd mennyire imádod a testét, és mindent meg akarsz tenni a boldogságáért. Ne egyszer masszírozd meg és kényeztesd orálisan, hanem jóval többször... És ami nagyon fontos, hogy ne erőltess semmit. Ne helyezz rá nyomást hogy "na, ugye ellazultál már?". Legyél türelmes, és ne várj gyors eredményt. Csak szeretgesd, éreztesd vele hogy fontos neked, és hogy megbízhat benned. Ha nagy gáz van, akkor pedig pszichológus. N

2020. máj. 28. 07:53
 9/10 anonim ***** válasza:
93%

Nagyon sok dolog okozhatja, hogy miert feszeng. Nalam ezek szoktak jatszani:

Eloszor alapjaraton szegyellem a testem, nem hiszem el, hogy szep lehetek es vonzo

Tul reg szexeltem es ugy erzem, hogy mar"elfelejtettem" az uj parnal (pl. Oral)

Nem hiszem, hogy tenyleg tetszenek a partneremnek

Rossz tapasztalatok, pl az elozo partnerrel ugy erzem, hogy kihasznalt/nem becsult

Valtozo, hogy mikor tudom lekuzdeni, altalaban 1-2 honap kell hozza, a szerelem, bizalom segit, na meg ha latom, hogy a srac tenyleg ugy van odaig ertem ahogy vagyok.

2020. máj. 28. 09:13
 10/10 anonim ***** válasza:
75%
#1 olyan nincs hogy csúnya punci. A fiúkat nem érdekli, magadnak kell elfogadnod.
2020. máj. 28. 09:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!