Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők! Akik egy kapcsolat elején feszengenek az àgyban és nem tudnak emiatt elélvezni. Mik azok a törtènések, amik után felengedtek?
már miért ne lenne szép? de az! 😉
#1 köszi
Sajnos hónapok óta feszeng a bnőm, pedig minden ok a kapcsolatban.
Volt már masszázs, csiklóingerlés (enyhe orgazmust kivàltott), vibrátor, durva szex, gyengèd szex, extèm helyen..
Fejben dől el a nőknèl, ott kell elengednie magát.
En kivi lennek az egyes puncijara.Hogy nezhet ki vagy mit tart hibanak.Szerintem szep punci lehet.Nekem a farkammal es leginkabb korulotte van szegyelni valom.
Ferfikent nekem is jo par alkalom kell,hogy ne idegeskedjek
Atya ég de szánalmasak vagytok... valaki kiejti a punci szót a száján és mar nem hagyjátok élni...
Kérdező, egy ilyen lánynak idő kell. Valóban fejben dől el a dolog. Nem volt neki valami traumája, vagy csak rossz tapasztalata? Próbálj meg beszélgetni vele hogy miért nem tud ellazulni. Van akinél lassan alakul ki a bizalom. Vagy épp gátlásos, és nehezen hiszi el hogy tetszik neked. Mindkét esetben fontos hogy kimutasd mennyire imádod a testét, és mindent meg akarsz tenni a boldogságáért. Ne egyszer masszírozd meg és kényeztesd orálisan, hanem jóval többször... És ami nagyon fontos, hogy ne erőltess semmit. Ne helyezz rá nyomást hogy "na, ugye ellazultál már?". Legyél türelmes, és ne várj gyors eredményt. Csak szeretgesd, éreztesd vele hogy fontos neked, és hogy megbízhat benned. Ha nagy gáz van, akkor pedig pszichológus. N
Nagyon sok dolog okozhatja, hogy miert feszeng. Nalam ezek szoktak jatszani:
Eloszor alapjaraton szegyellem a testem, nem hiszem el, hogy szep lehetek es vonzo
Tul reg szexeltem es ugy erzem, hogy mar"elfelejtettem" az uj parnal (pl. Oral)
Nem hiszem, hogy tenyleg tetszenek a partneremnek
Rossz tapasztalatok, pl az elozo partnerrel ugy erzem, hogy kihasznalt/nem becsult
Valtozo, hogy mikor tudom lekuzdeni, altalaban 1-2 honap kell hozza, a szerelem, bizalom segit, na meg ha latom, hogy a srac tenyleg ugy van odaig ertem ahogy vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!