Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van most egy kapcsolatom jól megvagyunk de én még csak vele voltam ágyban ezért vonzz a kiváncsiság hogy milyen lenne mással de csak a szex szemmi más nem érdekel . Szerintetek ? Többi lent
A mostani párommal a szexuális életünk az eget veri mivel anyiszor tudom élvezésre bírni a női tagot ahányszor csak szeretném igazából percenként félpercenként elmegy . Ezt más lánnyal is kipróbálnám .
Szerintetek ez rossz ?
Szerintetek ?
Véleményt és kort is írjatok !
Köszönöm válaszaitok !
szerintem vele beszéld meg, ha neki is te vagy az első partnere, lehet ő is szeretné mással kipróbálni
te voltál tegnap is ez?
https://www.gyakorikerdesek.hu/szexualitas__heteroszexualita..
A kíváncsiság mindig ott lappang az emberben, de ha szeretsz valakit akkor nem vágysz másra. Belefuthatsz abba is, hogy félrelépsz, kiderül, sokkal rosszabb partnereid lesznek utána és életed végéig fogod a fejed, hogy milyen hülye voltál.
Ha minden klappol köztetek - s ráadásként kifogtál egy sorozatélvező lányt - akkor inkább érezd magad nagyon szerencsésnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!