Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sport öltözőkben gyakoriak a leszbikus történések?
Pár napja csókolóztam egy barátnőmmel (alapból mindketten heterók vagyunk), de ő már gyakorlott volt ebben, hiszen sok gyapattársával élt át leszbikus kalandot edzések után. Röplabdázik. Állítólag csak feszültséglevezetés miatt csókolgatják és ujjazzák egymást, de ebben nem vagyok teljesen biztos.
Mennyire gyakoriak az ilyen esetek (bármilyen sportban)?
#1😂😂👊🏻
Igen gyakori, a filmekben…
Te egy tini fiúcska vagy. Ilyen a sportöltözőben soha nem fordul elő.
10 éves tapasztalat.
Több lánnyal is köszönő viszonyban vagyok a csapatból, és többen említettek "érdekes dolgok" címszó alatt történéseket, szóval az egész sztori 100%-ban igaz. A különbség annyi, hogy a barátnőm volt az első, aki konkrétumot is mondott.
#5 Tévedsz;) Tény, hogy ezek a dolgok megtörténtek. A kérdésem arra irányul, hogy vajon mennyire elterjedt dolog ez.
Én a kérdezőnek tudok igazat adni. Én úszni járok kb 5 éve . Az első két évben kb a közös pucérkodas volt jellemző edzések után . Akkoriban nagyon kíváncsiak voltunk hogy kinek milyen a lába között , szőrös e vagy sem stb . Azután szép lassan mindenki borotválta lent és ha jól emlékszem kb 15-16 évesen kezdődtek el azok az érdekes dolgok. Én több lánnyal is smaroltsm és fogdostuk egymást ( nagyon jó volt, hiszen később rájöttem hogy bi vagyok), majd később valóban ujjazasok is történtek amiutan felfedeztük magunkat majd egymást . Az egyik legjobb barátnőmmel gyakran csináltuk a zuhanyzoban legtöbbször o engem, valamiért o nem mindig akarta . A többi lányról akkor meg nem tudtunk. Titokban csináltuk. De később egyik verseny előtt megláttam két csapattársam hogy nyalja egyik a másikat. Nem is szégyellték el magukat. Azt mondtak hogy nagyon izgul és ez segít neki, tehát valóban igaz amit az előttem válaszoló irt, hogy a stressz miatt is . Manapság sajnos már ezek a dolgok teljesen megszűntek, több lánynak barátja lett, szégyellősebbek lettünk stb.. de jó élmények voltak
19L
A válaszok alapján félig igaz a dolog.
Én tapasztalatam ilyet,de ott a 2lány nyiltan válalta a kapcsolatot. A zuhanyzóban is.
Ők nem zavartatták magukat.
Mimeg nem kimondva szeretgettük egymást néha.azaz csak akkor volt csók,simi ha már csak a "hardcore" volt az öltözőben.
Ennek következtében ha teljesen közös zuhanyzö volt akkor lehetett leszbikus dolgokat látni,de ahoz mindenken stimmelnie kelett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!