Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok, hódítottatok már el pasitól csaját?Milyen érzés volt?
Figyelt kérdés
2021. jún. 10. 12:29
1/6 anonim válasza:
Igen. A jelenlegi barátnőm biszex. Jobban megbíznék benne ha leszbi lenne. Tudom hogy vágyik olyanra amit nem tudok neki megadni.
2/6 anonim válasza:
Igen, volt ilyen kapcsolatom ami így kezdődött. Nem éreztem mást, mint amikor mással ismerkedtem meg. Mindenkinek van múltja.
3/6 anonim válasza:
Igen, de nem elcsábítottam, amúgy sem volt már jó a kapcsolatuk, ha én nem vagyok akkor is szakít vele.
4/6 anonim válasza:
Mondhatjuk akár így is. A sráccal kavartunk, de velem nem akart összejönni. A másik csajjal igen és a csajszi is szerelmes volt a srácba, de voltak aggályai, már amiatt is ahogy velem bánt, meg sok más miatt is. Tépelődésében engem keresett meg, hogy mitévő legyen. Én persze mindennek ellenére a legjobb szándékkal próbáltam segíteni és objektív maradni a sztoriban, mert kedveltem a lányt és a srác felé sem volt bennem tüske. Ennek az lett a vége hogy végül annyira egymásra hangolódtunk hogy a srác elég nagyot koppant.
5/6 anonim válasza:
#4-es vagyok az lemaradt, hogy kicsit sajnáltam a srácot hogy így alakult, de azért annak ellenére hogy nem haragudtam rá egy kis kárörvendés mindig van bennem mikor eszembe jut.
6/6 anonim válasza:
Nem. De olyan volt, hogy egy barátnőmet próbálta visszahódítani az exe, erre a lány egy buliban egész este rám nyomult, és a srác orra előtt megcsókolt. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!