Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Milyen érzés volt az első...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen érzés volt az első csók egy lánnyal?

Figyelt kérdés

Én nem érzem magam leszbikusnak, nem érzek semmit lányok irányt, de fizikailag nagyon vonzóak ám megcsókolni már nem annyira. Úgy értem volt egy csókom és nem éreztem semmit. Én a fiúkhoz vonzódom de jobban tetszik a női test.

Ti hogy jöttetek rá az identitásotokra, vagy mégis milyen volt az első csók?

2021. jún. 5. 18:55
 1/7 anonim válasza:
100%

Nekem több csók kellett, különböző lányokkal. 15 lehettem, és még soha nem csókolóztam előtte senkivel, ezért legjobb barátnőm részegen felajánlotta, hogy ilyen bulikban szívesen ott van nekem, ha kellene. És jól csókolt, de mivel nem vonzódtam hozzá, ezért felejthető volt. Volt egy másik lány, aki viszont nagyon bejött, és vele azt éreztem, hogy nem elég csak a csók. Nem jutottunk tovább, de bennem akkor kezdett ébredezni a gondolat, hogy biszexuális lehetek. Azóta pedig nem tagadom, ugyanannyira megfordulok egy szép lány után, mint egy pasi után.

19/L

2021. jún. 5. 19:21
 2/7 anonim ***** válasza:
6%

Pont ugyan olyan mint egy fiuval....

Csak melle van 😂

2021. jún. 5. 19:35
 3/7 anonim ***** válasza:
88%

Azért smároltunk mert a barátaink kérték.

Nem volt igazán jó,olyan volt mintha beakarná kapni az egész fejem... nem is csokolt jól.

A 2. viszont fantasztikus volt. Mivel fülig szerelmes voltam a lányba.

Ezt tartom számon első csökként...az első első az mint ìrtam csak smárolás volt.

2021. jún. 6. 17:32
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Szerintemm a csók, meg úgy általában minden fizikális kontakt nagyban függ attól, hogy milyen kapcsolatban vagytok, és erre még rájön a másik technikája. Nekem az első csókom rossz volt nővel, semmilyen módon nem passzoltunk, de később természetesen volt több igazán jó is. Ami érdekes, hogy nem azt a nőt szerettem a legjobban csókolni, akibe a legszerelmesebb voltam.
2021. jún. 6. 18:11
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Én nagyon élveztem, a szerelmemmel történt.
2021. jún. 6. 19:31
 6/7 anonim ***** válasza:
Nagyon jó volt!
2021. jún. 7. 13:49
 7/7 anonim ***** válasza:
Ez szerintem attól is függ, hogy hogy viszonyulsz ahhoz akivel megtörténik a csók. Férfival hamarabb csókolóztam mint nővel azok közül egyik sem volt nagy durranás. A lánnyal viszont akivel először csókolóztam teljesen más volt. Mikorra oda jutottunk hogy csókolózzunk már hónapok óta epekedtem a csókjáért, szerelmes voltam és annyira finom, érzéki volt vele, hogy évek távlatából is beleremeg a gyomrom. Szerintem a régóta beteljesületlen vágyam kielégítése sokat nyomott a latba, de úgy összességében is jobban csókolt mint bárki akivel eddig csókolóztam.
2021. jún. 9. 17:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!