Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Milyen érzés volt először lánnyal csókolozni?Hány évesek voltatok?
Figyelt kérdés
2021. ápr. 27. 04:06
1/10 anonim válasza:
14 nagyon nyálas, de nagyon jó. /26 éve/
2/10 anonim válasza:
12 voltam, egy barátnőmmel gyakoroltuk a csókolózást. Valószínűleg elég béna csók volt, de jó érzés volt, mert már akkor is éreztem hogy nekem a lányok kellenek.
3/10 anonim válasza:
Technikailag nagyon rossz, a lány meg sem mozdította a nyelvét, csak kinyitotta a száját, viszont érzelmileg meg nagyon jó. 19 éves voltam, amikor ez történt, előtte csak sikertelen próbálkozásaim voltak pasikkal, de ekkor összállt, hogy miért nem tudok vonzódni egy kicsit sem férfiakhoz. Az a lány is lett az első barátnőm.
4/10 anonim válasza:
A nővéremmel csókoloztam elször.Én 15 voltam ő 16. L
5/10 anonim válasza:
Én 20 voltam. Nagyon jó volt, akkor pecsételődött meg a "sorsom" végleg a nők mellett :D
27/L
6/10 anonim válasza:
#4az igen!
7 voltam csak utánzás volt,semmiféle érzelem nem társult hozzá. Ugyhogy csak érdekes volt.
13évesen érzelem is volt benne,akkor nagyon izgultam, hogy bénázni fogok vagy ő lesz béna. De senki sem volt az,és menetközben átváltozott örömmè.
10éve együtt vagyunk.
7/10 anonim válasza:
6/6
De aranyooooos *-*
10 éve!
Ez igen 🤗❤️
8/10 anonim válasza:
11 voltam, 17 éves unokatesómmal. Csókolóztunk, és petting volt. Nagyon bénán sikerült így utólag visszagondolva.
30/N
9/10 anonim válasza:
14 voltam a csaj rettentő béna volt, de még aznap este egy másik lánnyal is csókolóztam, az felpezsdített, és lázba hozott, nagyon élveztem!
10/10 anonim válasza:
22 évesen csattant el az első egy buliban de annyira jól szórakoztunk fel sem fogtam mit is csinálunk,csak másnap gondoltam rá egyre többet, hogy milyen fantasztikus volt. Akkor jöttem rá, nekem erre van szükségem. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!