Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Leszbikusok, ti nőiesek vagytok, vagy inkább férfias a külsőtök/jellemetek? Mennyire látszik rajtatok a másság?
Ahogyan a fentiek is írják.
Ez attól függ, hogy ki melyik vonalat viszi.
Aki a fiú szerepet viszi, az fiúsabvan öltözik, rövid a haja, fiúsabb a viselkedése.
Aki viszont a női vonalat viszi, azon észre sem lehet venni, mert mindene nőies.
Hangja, viselkedése, öltözete, mozdulatai, mindene.
Ezért írja a 11 es, hogy nehéz így ismerkednie.
Aztán persze vannak olyan lány párok, ahol mindkettő nagyon nőies.
Nem lehet megmondani, hogy köztük barátság van extrákkal.
Fiú szerepet vigyen valaki? De hát az a lényege, hogy két lány és lehetőleg a szerepeket hagyjuk már ki belőle. :D
Én sem tudok amúgy a kategóriákból választani, fiús vagyok, ráadásul melegnek nézek ki így is, mert többször utánam szóltak, hogy b..zi, 15 éves meleg kisfiú kinézetem van. :D Férfias meg nem vagyok, nem is szeretnék az lenni.
Jellemre meg nem látok én különbségeket a nemek közt, túl sok barátom van mindkét nemből ehhez, szóval azt a részét meg nem értem.
Végezetül egy annyit azért itt hagynék, hogy vannak még páran rajtam kívül, akik azért választották a fiús stílust, mert nagyon sok pasi akarta őket felszedni, ugyanis jól néztünk ki annyira lányosan, hogy elég volt a sok pasiból és azért is kényelmesebb így. Nem az egyetlen indokunk rá nyilvánvalóban, de a topban ott van. Na most egy ilyen nő számára a férfiasozás sértő.
Ez azért van kedves 16 os, mert a szexuális vonzódádban nagyon sokminden érthetetlen.
Vannak dolgok, amikre egyszerűen nincs magyarázat.
Pl. Miért van az, hogy kifejezetten vékony férfiaknak, a nagyon molett nők lönnek be.
Vagy amikor idős férfinek fiatal lány, idős nőnek meg fiatal fiú jön be.
De olyan is van, amikor szép csinos leszbikus lánynak, a szintén leszbikus nagyon molett lány jön be.
De az se ritka, hogy fiatal lány, idősebb 50-60 körüli nővel bújik össze.
Ezek érthetetlen, és fura dolgok.
Azok a lányok, akik kinézetre fiús lányt szeretnek, ez azért van, mert ők vágynak a férfias bánásmódra, csak ezt ők lánytól szeretnék megkapni.
Te, aki a jó csajokat nézed, te nem vágysz a férfias megnyilvánulásokra. Te ugyanarra a gyöngédségre vágysz, amit te is adsz.
Ez ennyire egyszerű.
Hááát.
Ha te sem tudod magadról, akkor mi meg itt főleg nem. 😃😄😁
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!