Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Leszbikusok, ti nőiesek vagytok, vagy inkább férfias a külsőtök/jellemetek? Mennyire látszik rajtatok a másság?
Hát de ha nem érzem magam férfiasnak és más se mondott még ilyet rám soha, tűsarkús, miniszoknyás plázapina meg nem vagyok, akkor mégis hogyan tudnék válaszolni?
Nincs itt a kategóriám, ennyi.
Csak az oldalvonal mellől ugatok: a fiús nagyon nem pasis. Nem mindegy, hogy egy lány egy kisfiúra, vagy egy szőrös fickóra emlékeztet. Valóban két merőben más kategória.
Az én szótáramban a fiús lányok nagyon is lányok, csak a stílusuk, az érdeklődési körük közelebb áll a fiúkéhoz. A férfias nők ezzel szemben maszkulin, olykor domináns jelenségek. Nekem előbbi a zsánerem, utóbbi teljesen lelomboz.
A sor igaz ram, szeretem ha fogalmazhatunk igy
Zsebrevagott kez igaz
Farmer, aaaa az azert nem leszbikus vonas szerintem annyira
Ingjeim vannak, de nem az a favagos fajta, hanem a sima noies
Rovidnadragot hordok nem szoknyat, de az is a csajosabb fajta
A hajam nincs felnyirva
Noi parfumot hasznalok :D
Nem vagyok gamer
Akinek jo szeme van hozza, az eszreveszi rajtam hogy mi ujsag, nagyjabol ennyi azt hiszem :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!