Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Mik jellemzőek sztereotipikusa...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mik jellemzőek sztereotipikusan a leszbikusokra?

Figyelt kérdés

Gyűrű a hüvelykujjon

Ing?

De mik még?

Kíváncsi vagyok.

L.

2021. máj. 13. 21:44
 1/10 anonim ***** válasza:
18%

Férfigyűlölők.

Feministák.

2021. máj. 13. 22:02
 2/10 anonim ***** válasza:
91%
miért van lepontozva az első? Ezek tényleg létező sztereotípiák. Mondjuk ugyanúgy nem igazak, mint a gyűrű, meg hogy a leszbikusok férfiasak, de attól még sokan így gondolkodnak róluk.
2021. máj. 13. 22:41
 3/10 anonim ***** válasza:
63%
#1 voltam, én se értem. Én csak leírtam amiket én tudok/ hallottam.
2021. máj. 13. 23:04
 4/10 anonim ***** válasza:
87%
Leírtad a lényeget; sztereotipikusan. A feministán kívül egyik sem igaz rám a felsoroltak közül, de még macskám, tetkóm és rövid tüsi hajam sincsen, mégis teljesen leszbikus vagyok.
2021. máj. 13. 23:09
 5/10 anonim ***** válasza:
91%
Ismered a "b.zi vagy-e" című számot? Na amennyire az abban foglaltak igazak a melegekre pont annyira lesznek igazak az általános sztereotípiák a leszbikusokra. Elég sok leszbikust ismerek egyiknek sincs gyűrű a hüvelykujján, s ingbe sem járnak. Meg sok heterót is, akik meg inget vesznek fel mert úgy gondolják az áll jól nekik és kész.
2021. máj. 13. 23:30
 6/10 anonim ***** válasza:
93%

Én vagyok az egyetlen leszbi, aki nem gyűlöli a férfiakat?

Nőkkel volt/van a legtöbb probléma. Legyen munkahely, barátság, bármilyen környezet!

Kivétel, akihez érzelem fűz.

A kérdésre válaszolva:

Sokáig én is azt hittem, hogy gyűrűk árulkodnak erről. Ha sok, azért, ha csak azokon a bizonyos ujjakon hordják, akkor azért. De valljuk be, ehhez kell egy "olyan" kisugárzás! Lehet érezni, hogy van benne valami csalafintaság! - - Mellette lehetne a kockás ing is pl. Piercing a szemöldökön, tetoválások, mély hang, domináns természet, (nem minden esetben.)

2021. máj. 13. 23:44
 7/10 anonim ***** válasza:
96%

Akkor soroljuk ma sztereotípiákat, amik, mint minden általánosítás, nem igazak.

1: A leszbikusok feministák- ez vagy igaz, vagy nem. Ugyanúgy ahogy a hetero nőknél.

2: A leszbikusok gyűlölik a férfiakat. Ez megint hülyeség. Attól hogy nem vonz valaki szexuálisan, nem gyűlölöm, csak nem akarom hogy megdugjon. Ettől függetlenül: van az a férfi kategória, aki képtelen elfogadni hogy a leszbikus nem akar édeshármasozni pasival, nem azért v leszbikus mert az ő csodás farka még nem térítette meg, és nem, nem azért hajtja el mert arrogáns , kivagyi, és ezért nem óhajtja az ő farkát. Na az ilyen pasikat valóban utálom. De nem azért mert férfiak, hanem mert pofátlan, erőszakos, nyomulós NÉHÁNY férfi. Szerencsére szép számmal vannak normális, emberi, barátként szerethető hapsik is.

3: A leszbikusok szeretik a sportot -gondolom ez megint a "férfiasak a leszbikusok vonulattal függ össze. Van aki szereti, van aki nem.

4: A leszbikusok felcsatolható műfarkat használnak \a leszbikusok em használnak semmiféle dildót, felcsatolhatót.

Ez szimplán egyéni vágyak kérdése. Van aki szereti, van aki nem.

5: Azért lesz leszbikus valaki, mert molesztálták: leszbikusnak lenni trauma eredménye.

Ez így ebben a formában marhaság. Volt akit bántalmaztak, de a többséget nem. A szexuális beállítottság nem egy trauma eredménye.

6: A leszbikusok mind csúnyák, kövérek, férfiasak, és azért fanyalodnak nőre, mert a hapsik bottal se piszkálnák meg őket- no comment. Ez akkora baromság hogy magyarázni sem kell. Ennek a másik véglete a szép csaj nem lehet leszbikus.

7: a leszbikus nők heterókra hajtanak: előfordul, de a legtöbben igyekszünk a csalódást elkerülni: ha tudjuk hogy hetero valaki, el tudjuk fogadni esélytelen a dolog.

2021. máj. 13. 23:49
 8/10 *Felhasználói név ***** válasza:
72%
Utolsó! Belédszerettem, annyira jó vagy!
2021. máj. 14. 14:07
 9/10 anonim ***** válasza:
93%

Kinézet, külsőségeket illetően:

Festett, színes haj; hawai mintás ing, kockás ing, garbó, szvetter, doc martens cipő, szemöldök bevágás, piercing, vas gyűrűk, feltűrt nadrág, póló, baggy ruhák, undercut haj, goth/alternatív stílus.

Kb ennyi jut eszembe. De ezekből se mind igaz természetesen.

Viselkedés, hobbyt illetően:

Szeretnek hamar összeköltözni

Barkácsolni, polcokat összeszerelni :D

Sport (főleg kézilabda, röplabda, foci)

Hisznek az asztrológiában, spiritualizmuban

Ezekről hallottam igazából.

2021. máj. 15. 18:26
 10/10 anonim ***** válasza:
100%

Esetleg az, hogy minden leszbikus lány fiús.

Meg az, hogy a lányos (feminin) leszbikus lányok a fiús lányokhoz vonzódnak és fordítva.

Igenis vannak nőies leszbikus nők, akik a nőies leszbikus nőkhöz vonzódnak.

2021. okt. 18. 20:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!