Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire vagy sztereotípikus leszbikus?
Példák:
-Sok kávét isszol
-Gyorsan sétálsz
-szereted az asztrológiát
-Macska párti vagy
-Sokszor nagyon messze élő lány tetszik meg
-nem szereted a gyerekeket
-rossz vagy matekból és földrajzból
Ez igazából csak kíváncsiság.
Ebből csak egy igaz rám: gyorsan sétálok, de azt is csak akkor, ha nem épp andalgok romantikusan valakivel:)
Nagy részét sose hallottam sztereotípiaként.
Viszont sok itt fel nem sorolt dologban meg igencsak jellemzően leszbi vagyok.
Stílus, mozgás, gondolkodás, beszélőke stb
Ezek amugy tenyleg létező sztereotípiák?
Mondjuk bi vagyok, de leszbi ismeroseimmel amikor beszeltuk senki nem emlitette a kavet, vagy mondjuk a setat. Ugyhogy igy fura. Marmint min alapszik? 😂
Ezek közül csak a macska pártiság, amiről tudtam. A sztereotípiák nem inkább a fiús, laza viselkedés, járás, a mélyebb hang, vegaság, rövid (esetleg színes) haj, kockás flanel ing, focizás stb?
Mondjuk rám a laza, fiús nagy léptek jellemzőek és nem rég focizni is elkezdtem.
Ezek ilyen amcsi tini (Tiktok) gay sztereotipiák szerintem ott kicsit rá is játszanak a dolgokra.
Ha a 20+ os korosztály stereotipiát nézed itt és akár amerikában is:
- rövid körmök
- sport
- nagyon gyorsan beleszeret bárkibe
- a feminineket senki nem veszi észre
- hármasba hívnak/ a pasik nézni akarnak
- beleszeretsz hetero csajokba
- rögtön össze akarsz költözni
- nem szeretsz eljárni mert bekuckózol otthon a csajoddal.
Egyébként talán a macskásba van valami.
De! Ez a melegek rosszak matekból meg nem tudnak vezetni olyan hogy amerikaban a fiatalok kb 80%rossz matekból és borzasztóan vezetnek, hidd el jártam éltem kint jártam ott gimibe én voltam a suli legjobb matekosa (Bi) meg a meleg vietnami barátom :D
Még az 5ös vagyok. Én lányos vagyok de domináns, ducibb jó voltam matekból orvos leszek 1 év múlva, talán a tetkóm. Septum piercinget mindig akartam de a pályám miatt nem lehet. Senki nem gondoltam hogy szeretem a nőket. Szeretem a macskákat de patkányt meg kutyát tartok, imádom a gyerekeket. A barátnőm 500km re van tőlem. 5 hónapja vagyunk együtt már a gyerekeink tervezgetjük, na ez az utolsó két dolog ez leszbis 😅
24éves vagyok amúgy
Köszönöm az eddigi válaszokat,
1-2 külföldi sztereotípiák inkább így nem csoda,hogy a magyarok nem annyira halottak róla.Fogalmam sincs honnan jöttek amúgy.Rám illik a többség csak az nem,hogy rossz lennék matekból plusz nagyon lassan sétálok.
Gratulálok 7-es :D (Plusz Köszi a részletes válaszokat.)
Sok kávét iszom (igazából így a nagy itthon maradásban ez adott a napomnak valami biztos pontot, mert nagyjából mindig ugyanakkor iszom), pipa
Gyorsan sétálok, mikor hogy, ez így félig igaz inkább :D
Asztrológiáról nem tudok sokat
Nem tudok választani kutya-macska között :D
Igen, barátnőm is határon túli, ez is pipa :D
Vannak gyerekek, akiket szeretek!! Annyi kell ehhez, hogy ne olyanok legyenek, mint a szomszédom gyerekei :D
Matek nem a kedvencem, rosszabb napjaimon 10-ig kihívás elszámolni :D de a földrajzzal nem volt sok problémám, puszilom a tanáraimat innen is
Többire is reagálok, most valahogy hajnali 2-kor érdekesnek találom :D
Rövidek a körmeim, mert sajnos rágom őket, de igyekszem nagyon, hogy leszokjak róla
Nagyon gyorsan beleszeret bárkibe -> én inkább nagyon lassan
A feminineket veszem észre csak igazán :DD
"Rögtön össze akarsz költözni" -> ezt nagyon gyakran látom egyébként másoknál is, úgyhogy értem, miért ilyen tipikus :D de amúgy rám nem igaz
"Nem szeretsz eljárni mert bekuckózol otthon a csajoddal." - igen!!! :D nagyon nagy pipa :D
Igaz ezek csak sztereotípiák, de én ebbe a matekos és földrajzos témába fogok "belekötni", de ezekről még sosem hallottam.
Van két ismerősöm, személyesen ismerem őket. Mind a ketten földjaz szakon tanultak, majd miután elvégezték, az egyik ment tovább mesterképzésre, másik pedig programtervező informatikusnak (ugye oda kell a matek :D).
Régen pedig beszéltem egy lánnyal és mesélte, hogy ő is és a barátnője is egy adott szakon tanult, amihez erősen kell a matek.:D
De persze erre a focisra is tudok példákat, hogy heteró lányok fociztak/fociznak, és full heterók :D.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!