Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Honnan lehet tudni, hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Honnan lehet tudni, hogy valaki leszbikus? (sztereotipiak)

Figyelt kérdés
Tudom,ezerszer ismetelt kerdes,de tudnatok irni sztereotipiakat?
2019. márc. 28. 20:08
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

Ha a sztereotípiákra alapozunk,akkor:

rövid körmök

rövid,fiús haj

fiús megjelenés

gyűrű a hüvelykujjon

szivárványos holmik

De ez mind csak általánosítás.

2019. márc. 28. 20:13
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
A nőket szereti. :D
2019. márc. 28. 20:25
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Rövid meg fiús hajú hetero nőket is láttam már, elég sokat... A gyűrű az nettó baromság, szivárványos cucc se sűrűn van rajtam, egy karkötőm van, de néha rakom csak fel. Amúgy én meg fiús is vagyok, rövid haj is, de folyton a srácok akarnak felszedni. ^^
2019. márc. 28. 20:31
 4/10 anonim ***** válasza:
Egyébként úgy, ha megkérdezed tőle, esetleg elmondja magától, vagy még jobb: te coming outolsz neki, onnan lehet tudni, mert akkor jó eséllyel ő is fog.
2019. márc. 28. 20:33
 5/10 anonim ***** válasza:
A környezetemben úgy vettem észre, hogy a túlzottan fiús lányok nagy arányban leszbik. Vagy csak később vállalták fel.
2019. márc. 28. 20:48
 6/10 anonim ***** válasza:
69%
A túlzottan fiúsak amúgy nagyon sokszor nem leszbik, hanem transzok inkább. x)
2019. márc. 28. 20:56
 7/10 anonim ***** válasza:
26%
Ha punciizűek az ajkai, akkor vagy leszbikus, vagy nagyon hajlékony.
2019. márc. 28. 21:09
 8/10 anonim ***** válasza:

Èn nőies vagyok ès csak nőies lànyokkal jàrtam eddig. Igazsàg szerint nem tudom, van ilyen leszbi radarom ès a semmibôl megtippelem hogy az illető az-e...

De a lányosaknál talán àrulkodò jel az extrèmebb haj (tupìrozott, oldalt felnyìrt, ròzsaszìn/kèk/lila/tűzpiros haj) meg a piercingek, tetkòk...

Esetleg maga a stìlus pl. rocker, deszkàs, vagy nagyon durván tùltolja a nőiessèget ès akkor magassarkù, szoknya, harisnya, tökèletes smink ès frizura stb.

De nem lehet ìgy ràmondani senkire, ugyanazzal a stìlussal valaki heterò valaki meg leszbikus, ennyi...

2019. márc. 29. 11:58
 9/10 anonim ***** válasza:
33%
Ez engem is erdekelne. A fius nok nem vonzanak, noies, intelligens nore vagyom. De sajnos nem talalkoztam meg csak hasonloval sem. Nem tudom kiszurni ki lehet leszbikus es ki nem.😕
2019. márc. 29. 19:52
 10/10 anonim válasza:

Rövidek a körmei.

Én a tekintetből egyből rá szoktam jönni h mint s hogy.

2019. márc. 29. 21:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!