Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen jelek utalhatnak arra, hogy biszex hajlamai vannak?
Figyelt kérdés
Tudom, kérdezzem meg. Nem merem. Simogatott. Sokszor puszil..2021. máj. 2. 15:42
11/19 A kérdező kommentje:
Akkor mit csináljak?
2021. máj. 2. 16:27
12/19 anonim válasza:
Nem csak a letámadás létezik :) Legyél vele, csináld, amit ő. Mosolyogj, törődj vele. Ha szerelmes vagy, és nem csak a szexet akarod kipróbálni.
13/19 A kérdező kommentje:
És milyen dolgokkal kedveskedjek? Mosoly, kedves szavak vannak, de nem tudom, hogyan tovább
2021. máj. 2. 16:37
14/19 anonim válasza:
Ezeket is lehet fokozni. Apró ajándékok. Őszinte, tartalmas beszélgetések. Séták. ezernyi dolog
15/19 A kérdező kommentje:
Igen, szerelmes vagyok, vágyok rá..
2021. máj. 2. 16:41
16/19 anonim válasza:
Amúgy tuti az. Én a legjobb bnőmmel voltam így,volt fiúja is mindig,meg heteró,de azért velem teljesen máshogy bánt,többet érintett,félreérthetően kommunikált meg minden,ellenben a fiúival xd Bár nem tudódott ki,mert nem kérdeztem rá,úgyis tagadta volna,meg eltávolodtam inkább,hogy ne legyen szenvedés (néha bánom amúgy,de azért át kell gondolni a döntést,hogy melyik utat választod),de úgy érzem,hogy ő amúgy az,vagy én legalábbis biztos tetszettem neki,ezt lehet érezni,meg nagyon kell figyelni mit mond,ha már valamit félreértessz,akkor na. Meg én az ölelésnél éreztem főként,olyan érzés volt amit mástól nem kapsz meg,mert érzed a másikat,mert pl szorosan és hosszan ölel,szeretettel.
17/19 anonim válasza:
16: Te miért az eltávolodást választottad?
18/19 A kérdező kommentje:
Hát, én is éreztem ilyent. Hosszan ölelt, alig bontakoztunk ki egymás karjából, és a nyakamhoz hajolt.. Olyan is volt, hogy végigsimítottam a hátát, visszagordultam, és láttam mennyire mosolyog.
2021. máj. 2. 16:54
19/19 anonim válasza:
Tutira biszex. És ha ennyire vágyik ő is az érintésedre, akkor nem közömbös irántad. Akinek rendben van a kapcsolata az nem ölelget másokat órákig. Se fiút se lányt. Sztem a sráccal vagy nincsenek rendben, vagy pont az a baj h leszbikus és csak látszat kapcsolat. Én a helyedben rákérdeznék hogy milyen a kapcsolata a fiúval. Ha nem működik jól, akkor lépnék. Ne várd h ő lépjen. Ha nem lépsz, csak magadat fogod ostorozni nagyon sokáig. Ha meg jó a kapcsolata, egy kérdés vagy egy esetleges csók nem fog véget vetni neki, ezt elhiheted. Nem ekll h bűntudatod legyen amiatt, h kezdemémnyezel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!