Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bűn leszbikusnak lenni?
Figyelt kérdés
2021. ápr. 27. 12:39
1/12 anonim válasza:
Miért lenne az? Azt csinálsz amit akarsz amíg nem szegsz törvényt.
3/12 anonim válasza:
Nem tudok a Btk.-ban ilyen bűncselekményről.
4/12 anonim válasza:
Nem ez veled szuletett dolog viszont attol fuggetlenul hogy az vagy ne kozsd ezt mindenkinek az orrara
5/12 anonim válasza:
A papbácsi, meg az erkölcscsőszök szerint az, de ki nem sz.rik a véleményükre?
6/12 anonim válasza:
Nem az. Ha a keresztény vallás miatt aggodsz, akkor megnyugodhatsz, sehol nem tér ki erre a biblia. Amit sokan idéznek mégis, azt félreértelmezik, mert ott nem a melegek szexualitását tiltja a biblia hanem az erőszakot.
7/12 anonim válasza:
Milyen értelemben? Jogi értelemben nem az. Vallási értelemben meg erősen függ a vallástól... Kereszténységben vitatható hogy az-e, Iszlámban bűnnek számít, a Buddhizmusban a Dalai Láma szerint nem (bár eredetileg az volt), a Konfucianizmusban és a Taoizmusban sem.
8/12 anonim válasza:
Szerintem mindenki azt csinál, amitől jól érzi magát. Az, hogy erről ki mit gondol, az már más kérdés. De ez számít? Elfolytod magadban, akkor boldogtalan leszel, de elfogadnak, ha nem, akkor meg nem mindenki fogad el, de boldog életed lesz. Melyiket választod?
9/12 anonim válasza:
Ha el is fojtja magában az ember, akkor sem tud mindenkinek megfelelni.
Találnak benned más "hibákat" amit a szemedre fognak vetni.
10/12 anonim válasza:
És ezt ki mondja meg és milyen alapon? XD Én csak ezt nem értem a kérdésben. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!