Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Olyan nagy gondba vagyok hogy nem tudom eldonteni vonzodok e a lanyokhoz?
Ha arra gondolok vagy latom hogy ket lany csokolozik elkezdek oklendezni ha a leheletukre gondolok akkor is ha a kormukre akkor is elkezdek oklendezni ha a nemi szervuket latom akkor is.
De amikor latok egy szep arcu lanyt gyonyoru mosollyal mintha tetszene vagy bejonne
Szerintetek lehetek leszbikus?
Mindenki meg tudja állapítani hogy szép e egy lány vagy sem, de egy leszbikus vagy biszex nem fog öklendezni egyik testrészétől sem.
Mondjuk egy hetero sem. Én hetero vagyok, de nem “öklendezek” egy szimpla csóktól. De ha téged ennyire taszít minek nézed? De azt magyarázd már el hogy egy lány körmében mi van amitől öklendezni kell? Normális vagy amúgy?
Aztán lehet hogy ilyen látens meleg vagy, ők szoktak ilyen látványosan undorodni. Aztán közben vágynak rá csak nagyon tagadják.
Multkor az arkadba lattam egy fius lanyt es ugy ereztem hogy tetszik ugy nezett ki mint egy fiu
Elso valaszadonak koszonom a valaszt
Masodik valaszado ez a fiuknal nem fordul elo ez az undor nalam a csoknal se meg szexualis teren se
Hát ha azért tetszett mert úgy nézett ki mint egy fiú akkor biztos nem vagy leszbikus
Az meg hogy egy-két lányt szépnek találsz még nem jelent semmit, leszbikus vagyok és vannak fiúk akikre azt mondom hogy gyönyörűek, de nem vonzódok hozzájuk, csak jó rájuk nézni, mert szépek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!