Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehetséges hogy ez miatt vonzodom a lanyokhoz?
Figyelt kérdés
Egész fiatal lány vagyok és (lehet h rosszul tudom) elég sokat olvastam hogy ezt a hajlamot akar örökölni is lehet, en itthon anyummal lakók egy háztartásba röviden annyi hogy a szüleim azért váltak el mert anyu a saját neméhez vonzódik ennek a jeleit en is észre vettem magam de meg neki erről nem meséltem2020. dec. 5. 18:39
1/9 A kérdező kommentje:
*lakok *magamon
2020. dec. 5. 18:39
2/9 anonim válasza:
Nem. Véletlen egybeesés. Attól nem leszel meleg ha a szuleid is azok.
3/9 anonim válasza:
Hát pedig genetikán múlik és azt hiszem anyai ágon öröklődik inkább, bár már régebben olvastam ezekről pontosabban.
4/9 anonim válasza:
De ha a szüleid helyesírása pocsék, valószínűleg a tiéd is pocsék lesz....
6/9 anonim válasza:
Nem orokletes ez a dolog :D
De annyival vagy elorebb, hogy o is leszbikus, konnyebb elmondani.
Lehet mert ezt lattad inkabb ez jobban erdekel.
Legtobb leszbikus es meleg embernek hetero a szulei pl.
7/9 anonim válasza:
Egyébként nem értelekek benneteket. Pont arról van szó, hogy ezzel születünk, ezt prédikáljuk. Kijön egy kérdés, hogy örökölte-e a válasz meg az, hogy nem. Érdekes utánanézni pl. a X kromoszóma Xy28 markerének, mert elég sokat kutatták és úgy néz ki, hogy közrejátszik benne. Mivel X kromoszóma, ezért anyutól jön. Rohadtul nem rosszindulatból írtam, hogy simán örökölheti az ember. Ha amúgyis körülnéz a rokonságban találni még meleget magán kívül. Nálam sem én vagyok az egyedüli, meg sokan mesélnek gyanús sztorikat szüleikről. Másrészt gáz letagadni azért is, mert ha nem ez az oka, akkor az, hogy látja? Mert rohadtul nem ez volt a kérdés, mert azon viszont meg tényleg nem múlik. De a géneken meg igen.
9/9 anonim válasza:
Igen, ezzel születünk, de az nem egyenlő azzal hogy örököljük. A hajunk színét örököljük, de a szexuális beállításunkat nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!