Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Szerintetek ráírjak?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ráírjak?

Figyelt kérdés

Hát elég elcseszett az egész,igazából ki lettem már offolva 2szer is,viszont mély ponton voltam,fel is cseszett a 2.nál és így nem írtam neki vissza,mert nem akartam barátságot. Ez volt több,mint 1 hónapja,de nagyon agyalok egy ideje rajta,hogy belemenjek-e,mert én is szívesen megismertem volna,meg az első ember volt aki ismeretlenül ennyire látott bennem valamit (elsőre összhang volt). De nem tudom így ez hogy jönne ki,vagy inkább szeretném,ha belegondolnátok a helyébe,hogy nektek ez hogy esne vagy mit csinálnátok,ha egyszer csak (most így én) rátok írnék,hogy sajnálom,rossz időszak volt,elcsesztem,de barátilag megismernélek én is,és hogy kaphatnék-e egy utolsó esélyt. (és ugye mindez így több mint 1 hónap után a semmiből jönne)

Valamelyest van bennem azért más,hogy nem csak barátilag ismerném meg,szóval bízom benne,hogy alakulna ez máshogy is,mert nagyon szimpatizált velem,csak aztán kapcsolata lett,de nem az a célom,hogy tönkretegyem!! (+érettségizni fog most úgyhogy ez is olyan,hogy lehet nem most kéne zargatnom)

2021. ápr. 23. 01:11
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Huh, bocs, de kicsit nehezen nyomonkövethető a történet. A lényeg viszont lejött "le lettél offolva 2x is". Akkor minek írj rá, hogy 3.-nak is "offoljon"??? Totál felesleges. Ja és ne legyél ennyire kiegyensúlyozatlan érzelmileg, nem frankó dolog.
2021. ápr. 23. 02:07
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
mi az, hogy ki lettéloffolva 2x is? megmondta, hogy csak barátságot akar, többet nem? akkor ne nyomulj, és végképp ne ilyen rövid idő után,hacsak nem akarod megalázni magad...ismeri az érzéseid, lép majd ő, ha neadjisten mégis többet akar a jövőben
2021. ápr. 23. 06:39
 3/4 A kérdező kommentje:

Nem szeretnék nyomulni,mert ő az aki próbálta velem fenttartani a kapcsolatot,az útolsó üzije is az,hogy lett kapcsolata,de attól függetlenül megismerne barátilag.

Egyébként tudom,ez az érzelmi-hangulati dolog engem is zavar,változni azért próbálok:/

#2es 1 hónap akkor rövid időnek számít?😳 Én meg még sokalltam és pont így az idő az,ami elgondolkodtat a dolgon,hogy mennyire jönne ki gázul egy ilyen lépés ennyi idő után:/

2021. ápr. 23. 11:04
 4/4 anonim ***** válasza:

ja ha neked oké ha csak barátkoztok, akkor persze, ráírhatsz. azt hittem, megint kezdeményezni akarod, hogy legyen több köztetek.

mondjuk lehet jobb lenne továbblépni és inkább nem beszélgetni, mert így lehet csak még jobban beleszeretsz, neki meg közben párja van.. vagy hát te tudod mennyire akarod bonyolultra a saját életed :D

2021. ápr. 23. 16:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!