Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szex közben pisi, nem fétisként, hanem akaratlanul történt. Nagyon gusztustalan?
Nem akarom nagyon taglalni, párom mögött guggoltam, orálisan kényeztettem őt, de olyan hatással volt rám, hogy szerintem már mint egy fogyatékos, úgy nézhettem ki, egész testemben remegtem, könnyem, nyálam folyt, óriási lüktetést éreztem alhasi tájékon, aztán szépen kicsordogált odalent.
Párom szerint szexi volt, de itt akkor kanyarodjunk vissza a kérdésemhez, ti gusztustalannak tartanátok? Ugye nem lehet, hogy csak illendőségből "dicsért" meg párom?
Mi honnan tudjuk mi jön be a te párodnak? 😂
Ami nekem Bejön az neki is és ami nekem nem az neki sem?
Vagy szerinted mi értelme ennek a kérdésneek?
Ha én azt mondom nekem ez gusztustalan akkor 100%ig biztos vagy benne hogy a párod hazudik és akkor neki sem jött be?
Te párod
Te ismered csezd meg 😂🤦♀️
Kérlek szépen titeket, ne haragudjatok rám, nem akartam ennyire "bensőséges" kérdést kiírni, csak nagyon rástresszeltem, pedig valószínűleg nincs rá okom.
Köszönöm, hogy rám szántatok egy fél percet!
7.Dehogy nincs!
Hetero párok orbba szájba dugnak publikusan na az undorító...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!