Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Lányok,hölgyek csókolóztatok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok,hölgyek csókolóztatok már lánnyal ? Ha igen milyen volt? Jobb volt mint egy fiúval ? ismerősötök volt az a személy vagy nem ismertétek? megismételnétek ha lenne rá lehetőségetek?

Figyelt kérdés
Életkort ha kérhetem írjatok.Előre is köszönöm a válaszokat. További szép napot/estét. :D

2021. ápr. 22. 09:17
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
10-es. Olyanok válaszoltak akik kipróbálták mindkét nemmel. Mindegy hogy melyik nemhez vonzódnak attól még tudnak viszonyítani, van ítélőképességük és meg tudják mondani, kivel volt jobb. Ki adta a többet. Szóval hülyeséget írtál.
2021. ápr. 22. 14:43
 12/16 anonim ***** válasza:
11%

Szerintem több értelme lett volna ha életkor helyett azt kéri a kérdező hogy szexualitást írjunk. Hogy hány éves vagy, az nem befolyásol a válaszban, de a szexualitás igen.

Pl egy férfi csókolhat akármilyen jól, egy leszbikusnak akkor se fog bejönni. Teljesen elfogulatlanul biszexek tudnak nyilatkozni.

2021. ápr. 22. 14:54
 13/16 A kérdező kommentje:
#12 lehet szexualitást is írni
2021. ápr. 22. 15:24
 14/16 anonim válasza:
52%
Heteróként... Mivel nem vonzódom úgy hozzájuk nem is mozgat meg. Legjobb barátnőm kb első berugása alkalmával lesmárolt, hagytam pedig bennem nem volt még annyi. Amúgy volt is barátom, akkor lánnyal megcsalás? 😂😂 De pasi esetében van egy dominanciájuk, amit én szeretek ha megvan, így lánnyal olyan semmilyen volt, gyenge, furcsa, nem ismételném meg de ki lett próbálva. No offense, bírom a barátnőmet de maradok a pasiknál
2021. ápr. 22. 17:30
 15/16 anonim válasza:
90%
Ja 14es voltam,lemaradt hogy l/20, szerintem ez olyan 17-18évesen történt
2021. ápr. 22. 17:31
 16/16 anonim ***** válasza:
100%
Volt élményem nővel -teljes, nem csak csók- és jó volt, nagyon is, de végül megmaradtam a férfiaknál. Alapvetően enyhén szubmisszív természet vagyok, ezért nekem jobban bejön egy erős és határozott férficsók.
2021. ápr. 23. 07:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!