Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Bennetek mennyire zavar az ha...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bennetek mennyire zavar az ha egy szórakozóhelyen egy személy cm/mm közelségből beszél hozzátok?

Figyelt kérdés
Biztosan előfordult veletek is legalább egyszer az hogy mondjuk egy részeg valaki olyan közelségből beszélt hozzátok hogy pár mm és simán smár lett volna belőle.Bennetek ez mennyire szokott zavarni?
2020. febr. 16. 18:36
 1/6 *Felhasználói név ***** válasza:
100%

Attól függ ki az :D

Volt már, hogy konkrétan felizgatott ahogy a fülembe beszélt és éreztem a leheletét és volt olyan, aki már azzal irritált, hogy méteren belülre jött

2020. febr. 16. 18:40
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Esélye sincs,mert hátrálok.
2020. febr. 16. 18:40
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Igen nekem is attól függ, hogy ki az illető:D
2020. febr. 16. 18:42
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Ha vonzó, akkor nem zavarna.
2020. febr. 16. 19:13
 5/6 anonim ***** válasza:

Szórakozóhelyen eleve közelebbről kell beszélni mert a legtöbb helyen üvölt a zene.

Attól függ ki lép be a privát szférámba. Ha idegen, v. nem tetszik akkor lépjen hátrébb, vagy kerek-perec elhajtom, ha szimpatikus és a megfelelő pillanatban akkor meg jöjjön nyugodtan közelebb :)

2020. febr. 16. 20:35
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

Ha szimpatikus, akkor közel engedem, sőt egy pár szám után én csókolom meg, ha látom rajta hogy szeretné. Tegnapi ösztro buli :) a lánynál is kötöttünk ki.

Ha nem lenne szimpi, nem is engedem olyan közel.

2020. febr. 16. 22:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!