Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez mennyire kivitelezhető?
Figyelt kérdés
az lenne a kérdésem hogy van egy olyan vágyam hogy azt szeretném hogy egy vagy két leszbi csaj lépkedne rajtam ahol akarnak ha ketten vannak akkor meg közben egymással foglalkozhatnának. Nem tudom valahogy nagyon izgat a gondolat hogy én ott vagyok és nem érdeklem őket vagy őt. Nem tudom ez hogy alakult ki egyszer sikerült már leszbi csajjal ő azt mondta neki semleges volt de nekem sokkal jobb volt mint egy hetero lánnyal valahogy más a hangulata teljesen az egésznek. Persze ezt úgy kell elképzelni ruhában cipőben semmi vetkőzés. Mindegyik lány gyönyörű volt számomra de mégis a leszbi csajjal volt a legjobb a hangulat pedig pontvez miatt hogy sose fog úgy rám tekinteni ahogy egy hetero tudna. Szerintetek működhetne vagy csak marha nagy mázlim volt azzal az egy lánnyal? persze kért érte cserébe 5000et de nem nagyon érdekelt a dolog ezen része hogy pénzt kért ezért.2021. ápr. 16. 12:10
11/11 anonim válasza:
Itt gyakorlatilag meg vagy alázva, ha a nő szempontjából nézzük. Nincs ebben semmi, teljesen bevállanám. Nyilván nem kérnék érte semmit, nevetséges, hogy azg hiszitek minden embert a pénz mozgat. Engem pl. hidegen hagy, az csak egy undirító eszköz. Visszatérve a témához, nagyon kevés esélyed van, de szerintem lenne nő/lány, aki belemenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!