Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez mennyire kivitelezhető?
Figyelt kérdés
az lenne a kérdésem hogy van egy olyan vágyam hogy azt szeretném hogy egy vagy két leszbi csaj lépkedne rajtam ahol akarnak ha ketten vannak akkor meg közben egymással foglalkozhatnának. Nem tudom valahogy nagyon izgat a gondolat hogy én ott vagyok és nem érdeklem őket vagy őt. Nem tudom ez hogy alakult ki egyszer sikerült már leszbi csajjal ő azt mondta neki semleges volt de nekem sokkal jobb volt mint egy hetero lánnyal valahogy más a hangulata teljesen az egésznek. Persze ezt úgy kell elképzelni ruhában cipőben semmi vetkőzés. Mindegyik lány gyönyörű volt számomra de mégis a leszbi csajjal volt a legjobb a hangulat pedig pontvez miatt hogy sose fog úgy rám tekinteni ahogy egy hetero tudna. Szerintetek működhetne vagy csak marha nagy mázlim volt azzal az egy lánnyal? persze kért érte cserébe 5000et de nem nagyon érdekelt a dolog ezen része hogy pénzt kért ezért.2021. ápr. 16. 12:10
1/11 anonim válasza:
De ha csak egy csaj van akkor honnan tudod hogy leszbi? Ha előtte nem ismered.
2/11 A kérdező kommentje:
ő róla speciel tudtam mert ismertem.
Hát nem tudom lehet észrevenném a viselkedésből de amúgy igen a kérdés jogos. Bár ilyenben csak nem mondanak hamis infot :D bár ki tudja voltam hetero biszex csajjal is de akkor sem volt jobb mint egy leszbi teljesen más volt a hangulata az egésznek olyan megmagyarázhatatlan.
2021. ápr. 16. 12:28
3/11 anonim válasza:
Kivitelezhető - pénzért. Pénz nélkül elég nehéz mutatvány, hogy eleve egy domináns nőt keresel, adott szituációt játsszon el és még leszbikus is legyen. Már az kihívás hogy normális, képzett dominát találj, amit még "tetézel" azzal hogy még leszbikus is legyen (kevés a leszbikus domina, aki meg az, az általában nem foglalkozik pasikkal - ezért leszbikus).
4/11 A kérdező kommentje:
nem kell hogy profi domina legyen meg nem kell semmilyen szerep se legyen önmaga nem kell megjátszani magát. Ahhoz meg hogy lépkedjen rajtam egy lábbal biztonságosan nem kell profinak lenni.
2021. ápr. 16. 13:27
5/11 anonim válasza:
Egy leszbikus csajnak ebbe semmi élvezet nincs. Akkor meg miért tenné meg? Maximum pénzért. De előtted szexelni biztos nem fognak, az nekik nem hogy jó, de még zavarnád is őket. Azt max nagyon sok pénzért, ha bevállalósak.
6/11 anonim válasza:
Leszbikus csajt pont annyira érdekled, mint téged egy meleg pasi, már ha hetero vagy... két meleg pasinak akarnál bármit is megtenni, akár csak rajtuk lépkedni? Na látod.
7/11 *Felhasználói név válasza:
Engem ha megkérne egy férfi én megtenném, nincs ebbe semmi
8/11 A kérdező kommentje:
hetero vagyok, pont ez a lényege hogy teljesen hidegen hagyja egymással foglalkozást nem úgy értem hogy szexeljenek max csók vagy egy kis tapi. Nem kell túl misztifikálni a történetet nem kell hogy domina legyen nem kell szerepet játszania legyen önmaga ha meg ketten vannak akkor ha foglalkoznak egymással foglalkoznak ha nem nem az sem feltétlen kell hogy ketten legyenek elég az is bőven ha egyedül van. 7 év alatt sok ilyen taliban volt részem de azzal a leszbi lánnyal volt messze a legjobb élmény nem tudom miért ,csak azóta is erre vágyom a leginkább de lehet csak hatalmas mákom volt azzal az egy lánnyal.
2021. ápr. 16. 17:13
9/11 anonim válasza:
Azt értem hogy téged vonz ez, de egy leszbikus nőt továbbra se.
Sajnálom, de csak a nők érdekelnek, még minimális szexuális töltetű dologra se vágyok pasival.
10/11 anonim válasza:
Utolsó: kivéve ha nagyon kell a pénz. Akkor azért mégis bevállalná a legtöbb ember, tekintve hogy semmi szexuális nem történne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!