Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szülőknél lakva, hogy kivitele...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szülőknél lakva, hogy kivitelezhető a szex?

Figyelt kérdés
Szakitottunk a barátommal és haza kellett költöznöm. Több mint egy hónapja nem szexeltem. Hogyan lehet kivitelezni ha a szülők a másik szobában vannak? 22L
2021. jan. 8. 07:47
1 2
 1/12 Williamspear ***** válasza:
49%
Mondjuk úgy hogy a pasidnak van kéglije. 🙂
2021. jan. 8. 07:57
 2/12 anonim ***** válasza:
76%
Úgy, hogy szexelsz ugyanúgy. 22 éves vagy, elmondod szüleidnek igényed van a szexre és ne lepődjenek meg ha átjön hozzá egy fiú. Ilyen egyszerű. Az, hogy neked ez kínos vagyis te annak érzed arról te tehetsz és arról, hogy nem kommunikálod le ezt a szüleiddel. Ha lehetne olvasni a másik ember fejében, hidd el meglepődnél szüleid gondolatain. Szóval legyél csak bátor és mond el az igényeidet szüleidnek vagy ne, és maradjál prűd, zárkózott 13 éves tini lány szinten és ne szexeljél otthon.
2021. jan. 8. 08:05
 3/12 anonim ***** válasza:
66%
22 évesen ha eddig nem a szüleidnél laktál, nyilván van saját egzisztenciád, feltételezem nem 15 éves kisfiúkkal szexelnél, szóval a pasinak is van. Vegyetek ki egy szobát...
2021. jan. 8. 08:12
 4/12 anonim ***** válasza:
84%
Úgy, hogy ha 22 vagy, elmész kollégiumba vagy kiveszel egy lakást ha már dolgozol.
2021. jan. 8. 08:15
 5/12 anonim ***** válasza:
38%
Lehet egy kicsit kényelmetlen, de lehet kocsiban is!!
2021. jan. 8. 08:23
 6/12 anonim ***** válasza:
92%

1. kibirod es nem fekszel ossze mindenkivel, akit anyad elott szegyellsz. 1 honap nem olyan nagy ido.

2. felnott modjara viselkedsz es ha mar szexlni van eszed, arra is legyen, hogy nem szegyelled a szuleid elott, hogy nemi eletet elsz.

3. elkoltozol otthonrol

4. olyan pasit keresel, aki nem az anyjanal lakik..

5. egyeb trukkok, mondjuk akkor hivod at a pasit, ha epp nincsenek otthon a szuleid

2021. jan. 8. 08:28
 7/12 anonim ***** válasza:
29%
Ha nincs barátod akkor nehéz lesz szexelni.
2021. jan. 8. 09:00
 8/12 anonim ***** válasza:
10%
Szoláriumban.
2021. jan. 8. 09:02
 9/12 anonim ***** válasza:
81%
Sajnálatos ha ez a kérdés így egyáltalán felmerül, nem lehet túl jó a viszonyotok a szüleiddel. Én húsz éves lány vagyok és 99,99%-ban otthon szexelek, többnyire a szüleim is otthon vannak. Amikor "nagylány" lettem az egyik legelső dolog amit apuék elmondtak, hogy az én szobám az én birodalmam, ott akkor és azt csinálok amit akarok, azt hozok fel akit és amikor akarok. Nincs mit szégyellni, ők is szoktak szexelni.. Nem is értem azokat a szülőket akik ezt nem engedik. Úgyis meg fogja tenni mindenki, csak ki tudja hol, ki tudja kivel. Így mindig tudják. Nekik is és nekem ez a legjobb! Otthon biztonságban vagyok. Ennyike.
2021. jan. 8. 09:02
 10/12 anonim ***** válasza:
71%

Nagyon sok itt a pökhendi ember, aki rogton azt vagdalja egy 22 évesnek, hogy koltozzon el otthonrol. Kozépeuropában a mostani korban a fiatalok java 22 évesen még boven otthon él a szuleivel. Jo ha 24-25 korul a fiatalok fele kulonkoltozik. Ha meg egyedul van, akkor meg végképp.

Ami a kérdezot illeti, kicsit talán kényelmetlenebb a dolog így, hogy otthon laksz, de nem feltétlen lehetetlen, és azon is mulik, hogy fogod fel. Ha néha hazaviszel valakit, abbol szerintem nincs semmi baj. Csak mond meg a pasinak, hogy a szuleiddel élsz, ne az ajtoban érje meglepetés. Szerintem a szuleid se fognak szolni semmit. Ha esetleg mégis kellemetlennek éreznéd hazavinni egy futokalndos pasit, akkor marad a pasi lakása. Ha ő is a szuleinél lakik :D akkor csináljátok kocsiban, esetleg vesztek ki egy napra egy szobát. Vagy annál csináljátok, akinél meghittebb a légkor a szulok jelenléte mellett is.

2021. jan. 8. 10:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!